| Netradiční párty - diskuze na toto téma |
Ahojky :) Měl bych dotaz… chystáme párty pro kamarádku… Chceme něco speciálního, netradičního, neobvyklýho. Co myslíte, co zařadit třeba na jídelní tabuli?
Tonka | 27.6.2021 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Netradiční pártyAhoj, no tak pokud hledáš něco netradičního, pak za mě doporučím jedlý hmyz :) Super pochoutka, vynikající degustace :)
Odpověď Betka | 28.6.2021 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Netradiční pártyNo, to je super nápad, ale jako… kde něco takovýho koupím?
Odpověď Yvett | 14.7.2021 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Netradiční pártyAhoj všem, tak musím teda říct, že jedlý hmyz je super. Já tuhle pochoutku miluju. A pokud to chcete zkusit, tak doporučuju koupit tyto cvrčky https://crickeaters.cz/e-shop/jedli-cvrcci-domaci-med-a-horcice/. Mňam, vynikající. Odpověď Šárkys | 21.7.2021 12:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Netradiční pártyHolky, tak tohle je naprostá bomba... Zrovna hledám tipy na netradiční párty a jedlý hmyz je super. Koukala jsem na nabídku toho crickeaters.cz. Co doporučíte koupit? Odpověď Janina | 25.7.2021 18:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Netradiční pártyKup cvrčky. Ty jsou podle mě nejchutnější. Pokud ještě nemáš zkušenost, doporučuju koupit ochucené. Med a hořčice je vynikající kombinace. Odpověď Donna | 18.8.2021 21:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Netradiční pártyHolky, uvažuju, že chlapovi udělám rados t a překvapím ho a koupím ty cvrčky od crickeaters.cz. Jen se chci zeptat... Jak přijou? Hnes ke konzumaci nebo se ještě musí nějak tepelně upravit? Odpověď Dorka | 25.8.2021 11:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Netradiční pártyAhoj, nevím, jak jinde, ale pokud je koupíš od crickeaters.cz, tak ne... Ty jejich cvrčci jsou sušený přímo jimi a jsou připraveny hned k jídlu :) Odpověď |