| Květina - diskuze na toto téma |
Ahoj všem :) Měla bych dotaz... Chci ojednat květinu s doručením domů. Od koho obednat? Potřebuju někoho, kdo se nespecializuje na lokalitu, ale rozváří po celé ČR. S kým jste spokojeni vy? Lenka | 22.6.2021 10:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | KvětinaVýbornou zkušenost mám s tímto rozvozem květin www.florea.cz. Mají velké kytice růží nebo i jiných květin, záleží na tom, co požaduješ, ale vždy všechno proběhlo v pořádku bez komplikací :). Odpověď Šárka | 30.6.2021 16:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | KvětinaFlorea je velmi spolehlivý e shop, nedávno jsme v zaměstnání nechávali poslat kolegyni kytici o sto růžích. Byla jí doručena přesně jak jsme požadovali. Odpověď Marika | 6.7.2021 14:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KvětinaJak je to u nich prosím vás s platbou v případě, že chci kytici pro někoho doručit jako dárek ? Odpověď Stacy | 14.7.2021 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | KvětinaJá jsem to platila dopředu a nikdy žádný problém. Naopak, bylo to velmi komfortní. Odpověď Ricgard | 2.8.2021 18:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | KvětinaVyzkoušel jsem taky e shop Florea. Byl jsem spokojený, vše klaplo a obdarovaná byla z ktice nadšená. Odpověď Tomáš | 3.8.2021 19:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KvětinaJakou kytici jste nechal poslat? Mají velký výběr rád bych tip. Odpověď Richard | 4.8.2021 18:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: KvětinaJelikož má moc ráda růže tak jsem zvolil tuto https://www.florea.cz/produkty/kytice-100-ruzi-1 Odpověď eva | 25.5.2025 17:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | KvětinaNaše zahrada konečně dostala nový, upravený vzhled díky zatravňovací dlažbě z www.agrotex.cz/katalog/cz/zbozi-2/zatravnovaci-dlazba. Tráva krásně prorůstá, ale zároveň máme pevný povrch na sezení i přístup k bazénu. Ideální kombinace estetiky a funkčnosti bez složité údržby. Odpověď |