| Vůně pro muže - diskuze na toto téma |
je sportovec nebo spíš elegán :-) Ivča | 10.4.2017 14:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vůně pro mužepro sportovce i elegána se krásně hodí Armani Acqua digio. :-) přítel ho používá a vždycky to z něj cítím krásně celý den :-) Odpověď Sára | 10.4.2017 14:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vůně pro mužea kde kupuješ voňavky normálně v parfumérkách? Příjdou mi hrozně drahý. Odpověď šáriska | 10.4.2017 14:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vůně pro mužeJá manželovi beru CK Euphoria seženeš do tisickovky v pohodě. Odpověď ivča | 10.4.2017 14:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Vůně pro muženene určitě v parfumérkách ne, tam je to zbytečně drahý, kupuji přes net na www.notino.cz Odpověď Sára | 12.1.2019 15:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Vůně pro mužeMají opravdu originály ? Dívala jsem se, že to mají fakt o hoodně levnější než všude jinde. Odpověď Ivča | 22.1.2019 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Vůně pro mužeNo jistě že mají. Zaprvé se kopie prodávat nesmí a už dávno by jim na to někdo skočil a řešil to, to je jedna věc a druhá mám od nich několik parfémů a na oblečení vydrží vonět i několik dní, což se u kopie nestane Odpověď Naďa | 23.1.2019 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Vůně pro mužePřesně jak píše Iva, objednávám si od nich několik let ještě když to bylo parfums a nikdy se mi nestalo, že by mi přišlo něco v nepořádku nebo že bych měla nedej bože podezření že nejde o originál, ty jdou velice dobře rozpoznat. Odpověď Sára | 11.2.2019 17:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vůně pro mužeSuper, tak to ráda čtu, protože chci pro přítele na valentýna parfém, tak abych si neudělala trapas tím, že bych mu třeba nedala originál a nevonělo to tak jak mělo no.. Odpověď Marika | 22.3.2019 20:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vůně pro mužeZa mě je teda top vůně od Hugo Bosse nebo od Dolce&Gabbany, každá ta jejich voňavka má něco do sebe ať už dámská nebo pánská. O čemž vypovídají i ty ceny. Odpověď Káťa | 4.12.2019 10:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vůně pro mužeLetos kupuju příteli Hugo Boss Bottled v kazetce i s vodou po holení, takže se těším až ji na něm ucítím, protože tu vůni miluju. Odpověď Ivana | 2.3.2020 16:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vůně pro mužeHolky mám úplně stejný názor, koupila jsem na Vánoce Hugo Boss Boss Bottled pro manžela, a strašně krásně to voní. Pro syna jsem objednávala Davidoff Cool Water, a to také pěkně voní, ale to je vůně spíše pro mladé, koupila jsem oba parfémy velice dobře z https://www.brasty.cz/panske-parfemy Odpověď Janča | 29.11.2022 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vůně pro mužeHolky co kosmetika pro muže od https://www.biooo.cz/bio-kosmetika/muzi/ ? Máte některá zkušenost? Doporučily byste nebo se spíš mám dívat jinde? Říkala jsem si totiž, že bych pro manžela zkusila na Vánoce poskládat takový kosmetický balíček a docela ráda bych do toho zahrnula přírodní kosmetiku. A s Biooo mám osobně celkem dobré zkušenosti. Jak jsou na tom ale jejich věci pro muže netuším, proto se ptám. Odpověď Renča | 30.11.2022 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vůně pro mužeS těmi vůněmi je to takové těžké. Taky bych ráda manželovi teď jako dárek koupila nějaký pánský parfém, ale zároveň bych ho celkem ráda něčím překvapila. Přemýšlela jsem nad Sauvage od Dior. Ten voní fakt skvěle. Dívala jsem se třeba na porovnání s jinými parfémy, které mají tady https://zivotavyziva.cz/pansky-parfem/ a tam také dopadl velmi dobře. Odpověď Eliška | 24.4.2023 05:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vůně pro mužeManželovi kupuju parfémy já a dlouho jsem je střídala, protože jsem nemohla najít takový, který by se mi k němu hodil, ale teď už mu objednávám jenom DAVID COOL WATER z esensino.cz/panske-parfemy/ . Je to taková příjemná citrusová vůně a já mám ráda svěží parfémy, nic přeslazeného a manželovi se parfém taky líbí :-) . Odpověď Anička | 20.12.2023 17:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vůně pro mužeJá moc ráda nakupuji na notino, mají velký výběr kosmetiky a parfémů. Balíček mi přijde domů a je to pohodlné. Odpověď Eva | 21.12.2023 19:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vůně pro mužeTam jsem nikdy nenakupovala, ale vidím na nich hodně chvály. Koukala jsem, že tam mají vše, na co si vzpomenu. Odpověď |