Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Čistění kanalizace Praha

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Čistění kanalizace Praha - diskuze na toto téma
Volal jste si někdo někoho na čištění kanalizace v Praze?

David | 25.6.2021 10:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čistění kanalizace Praha
Musel jsem jednou volat chlapíka na pročištění odpadu, protože jsem na to vyzkoušel vše, co jsem mohl, ale odpad stejně neodtékal. Bez toho se prostě žít nedá, takže jsem zavolal specializovanou firmu, která nám odpad pročistila.

Odpověď
Daniel | 28.6.2021 00:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Čistění kanalizace Praha
Mohu se zeptat komu jste volal?

Odpověď
David | 30.6.2021 08:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Čistění kanalizace Praha
Volal jsem do firmy https://www.acnkanalizace.cz/ , která provozuje i havarijní službu. Bylo to opravdu rychle vyřešené a bez žádných problémů.

Odpověď
Eva | 31.8.2024 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čistění kanalizace Praha
Když jsem si všimla, že mi doma začal záchod špatně odtékat, napadlo mě, že je něco v nepořádku. Zkusila jsem nejdřív několik rad z internetu – třeba zalít odpad vroucí vodou s octem nebo použít klasický zvon na odtoky. Bohužel nic nezabralo a situace se jen zhoršovala. Když už mi začala přetékat vana, rozhodla jsem se, že potřebuju odborníka. Na doporučení kamarádky jsem kontaktovala firmu https://www.bjservis.cz/ v Praze, která má nepřetržitou pohotovost. Už po telefonu byli velmi vstřícní a ještě ten den přijeli. Byli vybaveni profesionálním nářadím a během chvilky odstranili ucpání. Jsem opravdu vděčná za jejich rychlou a efektivní pomoc. Rozhodně doporučuji, pokud se někdy ocitnete ve stejné situaci.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné