| Imunita - diskuze na toto téma |
Maminky, ráda bych začala brát něco na posílení imunity, teda na posílení organismu. Je něco na to? Co je podle vás nejvhodnější, jaká varianta? Co se vám osvědčilo? Díky moc. Berta | 28.6.2021 16:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | ImunitaAhojky, na tu imunitu je nejlepší hlíva ústřičná. Sama ji beru a super. Cítím se bezvadně, s žádnou nemocí nebojuju. Beru ji v této podobě https://www.houbicky.eu/hliva-ustricna-pleurotus-ostreatus-120kapsli/ a jak říkám - super :) Odpověď Penny | 27.7.2021 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ImunitaAhoj, jak dlouho jsi tento doplněk stravy užívala, než jsi pocítila pozitivní účinky? Odpověď Berta | 28.7.2021 07:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ImunitaNooo, tyyyy jo, já tu hlívu beru už docela dlouho. Na houbicky.eu jsem dostala info od kamarádky. Koupila jsem si ji a musím říct, že se cítím bezvadně. Za celou dobu užívání jsem neměla jediný problém s žádnou virozou... Odpověď Naďa | 30.6.2021 18:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | ImunitaJá si koupila takový prášek v bio kvalitě od VitasLife, je ze sušených plodů aceroly, což je největší přírodní zdroj vitamínu C. Pro tělo je to v téhle formě nejlepší, protože vitamín C na sebe tak dokáže vázat těžké kovy a líp se vstřebává. A tenhle prášek je teď i takovej příjemně osvěžující :)
Odpověď Majka | 12.7.2021 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | ImunitaTaky teď užívám jenom vitamíny v přírodní formě
Odpověď Martina | 14.7.2021 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | ImunitaJá užívám doplňky stravy jen ty z přírodních zdrojů. Ty houbicky.eu jsou super, mám od nich hlívu. Odpověď Radka | 18.7.2021 17:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | ImunitaTen prášek z aceroly to je tenhle https://vitaslife.cz/product/prirodny-vitamin-c/? Líbí se mi že je to fakt stoprocentně přírodní
Odpověď Naďa | 26.7.2021 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ImunitaJojo to je on, právě proto jsem si ho vybrala, je to pro tělo nejlepší a nejlíp vstřebatelný
Odpověď Radka | 29.7.2021 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ImunitaSuper děkuju za reakci, už jsem si ho objednala tak jsem na to zvědavá :)
Odpověď Naďa | 31.7.2021 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: ImunitaZa málo, uvidíš že budeš spokojená
Odpověď |