| Drobná poranění - diskuze na toto téma |
Ahoj maminy, chtěla bych se zeptat... Máte tip na něco, ošetří dětem drobné ranky a nepálí? Díky moc. Cameron | 29.6.2021 10:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Drobná poraněníAhojky holky, my máme senzační zkušenost se prejem hemacut. Je super, protože nepálí, je to sprej, takže snadná a rychlá aplikace :) Ranku hned oěetří, zklidní a zafixuje :)
Odpověď Diana | 6.7.2021 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Drobná poraněníHolky, já dám taky tip. Doma určitě mějte https://www.rpshop.cz/index.php?_route_=ostan-sacky&keyword=octan. Je to na úrazy a fakt první pomoc. Odpověď Kajka | 28.7.2021 19:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Drobná poraněníNo a kde ten hemacut koupím?
Odpověď Lenka | 29.7.2021 19:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Drobná poraněníProsím vás, nevěděly by jste o nějaké přípravku, který odpuzuje komáry a klíšťata ? Odpověď Markéta | 5.8.2021 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Drobná poraněníPodívej se na altaherbu, má bylinný koncentrovaný repelent :) Odpověď Evik | 12.8.2021 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Drobná poraněníOlejíčky a spreje vyzkoušené nemám, ale loni jsem dostala doporučení tady na to dražé pro děti a to je naprostá pecka. Ještě se mi nestalo, že by byly poštípaní potom, co si rozkousaly tady ty tabletky www.rpshop.cz/B-komple-repelent-pro-deti Odpověď Soňa | 31.8.2021 06:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Drobná poraněníJá jsem ho koupila v lékárně :) Tam je normálně k dostání.
Odpověď Evik | 4.9.2021 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Drobná poraněníOna je k dostání i v lékárně jo ? :O Tak to je pro mě novinka, já teda vždycky všechno objednávala jenom přes eshop. Odpověď Soňa | 26.9.2021 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Drobná poraněníAno, asi ne ve všech, ale jsou lékárny, kde ji mají. Zase co se týče eshopu, tak tam mají vždycky všechno skladem, kdežto v té lékárně ne, obojí má svoje pro a proti :) Odpověď |