| Dieta - diskuze na toto téma |
Ahojky maminky. Tak opět sem přichází s prosbou o radu. Potřebuju poradit, jak shodit kila. Cvičení moc nedám, tak jsem uvažovala o dietě... Když se ale podívám na net, tak je jich celá řada a co je teda velmi zajímavé - všechny zázračně fungují. Proč mám ale pocit, že tomu tak úplně nebude? Barča | 6.7.2021 16:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaCo jezdit na kole ? :) Já jsem si teď koupila pěkné oblečení na kolo, tak se snažím jezdit, abych shodila to, co jsem nabrala. Odpověď Jarka | 28.7.2021 17:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaJe to taky o tom jakou dietu zvolíte, já mám proteinovou dietu a vyhovuje mi. Mám přímo sestavený dietní plán k tomu se hodně hýbu a jdou mi dolů i kila, která jsem po porodu za boha nemohla zhubnout. Odpověď Anička | 2.8.2021 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DietaJá jsem si koupila přímo ten jejich balíček https://www.ketodiet.cz/stranky/dietni-plany/. Vybrala jsem si medium. Držím ho poctivě a kila jdou dolu, tak jsem ráda. Je to výborná motivace. Odpověď jarmilaK | 1.9.2021 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DietaJaká snimi byla komunikace? Jak dlouho jste na jídelníček čekala? Odpověď |