| Bolesti kolen - diskuze na toto téma |
Zdravím, mám dlouhodobé bolesti kolene po operaci a pořád užívám léky. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Jak se zbavit bolesti a léků? Romana | 2.7.2021 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolesti kolenDobrý den, přítel je fotbalista a problémy s kolenem má pořád. Teď dostal tip na přístroj Vibracool a super mu ulevuje od bolesti a je s ním moc spokojený. Odpověď Jitka | 4.7.2021 14:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bolesti kolenDěkuji za koment, o přístroji jsem ještě neslyšela - poradíte prosím, kde ho mají a kde bych se o něm dozvěděla více informací? Odpověď Romana | 5.7.2021 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Bolesti kolenAno, máme ho z této stránky https://eshop.treemed.cz/vibracool/vibracool-koleno-kotnik/ Je to super eshop, kupuju tam i vitamíny ve spreji, ty jsou taky výborné. Odpověď Jitka | 6.7.2021 14:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Bolesti kolenMoc díky, přístroj jsem hned objednala a vitamíny taky :) Na vitamíny ve spreji jsem taky četla jen samou chválu. Odpověď |