| Tenisový loket - diskuze na toto téma |
Dobrý den, mám tenisový loket a poslední dobou trpím na bolesti. Nemáte doporučení, co Vám na to zabralo? Nemáte podobnou zkušenost? Julie | 3.7.2021 13:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tenisový loketZdravím, já jsem si na tenisový loket pořídila přístroj na regeneraci a redukci bolesti - Vibracool. Můžu ho vřele doporučit. Odpověď Kateřina | 6.7.2021 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Tenisový loketDobrý den, přístroj neznám, ale děkuji za tip :) Poradíte prosím, kde bych se o něm dozvěděla víc? Odpověď Julie | 10.7.2021 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Tenisový loketTady najdete veškeré informace https://eshop.treemed.cz/vibracool/vibracool-loket-zapesti/ Já jsem si Vibracool přímo na stránkách Treemed objednávala. Odpověď Kateřina | 17.7.2021 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Tenisový loketTak moc děkuji, přístroj Vibracool jsem si objednala a těším se až ho vyzkouším. Odpověď Adina | 6.7.2021 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tenisový loketJe holky, to jsem moc ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila... Taky bojuju s tím samým... No, taky uvítám rady :) Odpověď Renča | 19.7.2021 13:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Tenisový loketZkus Adino buď octanové sáčky nebo octanový gel, co má rosenpharma. Manžel ho bere hlavně kvůli úlevě od bolení a pomáhá mu to :) Odpověď Denisa | 5.8.2021 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Tenisový loketOctanový gel mám taky vyzkoušený a je super i na jiné úrazy nebo ho hodně využívám na štípance www.rpshop.cz/octan-gel Odpověď |