| Odřeniny - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, měla bych dotaz… co dáváte na odřeniny, škrábance? Děti jsou akčí, pořád nějaká ranka… Zkusili jsme toho celou řadu, ale nějak nic moc nevyhovuje. Buď to pálí nebo nehojí. Jakou máte vy zkušenost?
Vikky | 4.7.2021 17:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyAhoj, my máme doma vždycky po ruce hemacut. Ten je super. Nepálí, takže dětem vyhovuje. Ty ranky hned zaceluje, je voděodolný, takže pro děti ideální :)
Odpověď Anička | 5.7.2021 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyNo, super, děkuji moc za info a za radu. V lékárně ho normálně koupím? :)
Odpověď Kača | 6.7.2021 16:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyMusím teda jenom souhlasit. Ten hemacut je super. My ho doma máme neustále. On je totiž perfektní v tom, že je na všechno. Na každé drobné poranění doma.
Odpověď Olla | 2.8.2021 18:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: OdřeninyTaky ho máme doma a jsme nadšená. Děti si ho stříkají samy :D
Odpověď Marika | 6.7.2021 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyJaké je tam složení ? Chtěla bych něco šetrného a aby to neštípalo, když už to mám použít i na úrazy u dětí. Odpověď Ema | 22.7.2021 16:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyNedávno jsem kupovala v lékárně Sprej Hemacut. Při děti jak stvořený, neštípe je to a to je hlavní. Hezky hojí a je to i voděodolené.. stačí dvakrát denně pošplíchat a je to za pár dní zahojené :-) Odpověď Sabina | 2.8.2021 15:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyJojo, já jsem ho tam koupila. U nás v lékárně byl teda vyprodaný, tak jsem musela do jiné, ale už ho mám doma.
Odpověď Sandra | 6.8.2021 00:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyNevíte co použít v případě pohmožděnin ? Aby došlo k úlevě od bolesti a nepříjemného pnutí ? Odpověď Sabina | 21.8.2021 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: OdřeninyHemacut sprej je právě na tato poranění, urychlí hojení, nevytvoří se strup jelikož udrží v ráně vlhkost, nepálí, tlumí bolest a ještě mi v lékárně vysvětlili, že sice není přímo desinfekce, ale tím svým účinkem si poradí i s drobnou infekcí, pokud by v ráně byla. Takže se pod to nemusí desinfekce používat.
Odpověď Sandra | 22.8.2021 11:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: OdřeninyNa co všechno se dá teda použít ?
Odpověď Sabina | 24.8.2021 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: OdřeninyNechám ti tady na něj odkaz tak se podívej ;) www.hemacut.cz
Odpověď Barka | 3.9.2021 08:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: OdřeninyTak to je super. Moje děti řvou, když se má něco ošetřovat :D
Odpověď Eva | 1.9.2021 20:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyJá bych spíš potřebovala něco na pohmožděniny :/ a nejlépe aby to sloužilo i na úlevu od bolesti. Odpověď Rita | 1.9.2021 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyAhojky :) No, takto… Já mám osvědčený sprej https://hemacut.cz/. Ten je super, protože nepálí, takže pro decka naprostá ideálka. A taky te jeho aplikace je super.
Odpověď Madla | 3.9.2021 08:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyTak super. Já jsem měla tu stejnou zkušenost, ale taky ten hemacut doobjednali a už ho máme doma :)
Odpověď Adéla | 24.9.2021 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyZeptej se v lékárně na Hemacut jestli ho mají, jestli ano vem ho všema deseti, opravdu pomáhá, krásně hojí, rychle a nezbolestně :-) Je super, doporučuju :-) Odpověď Kikina | 29.9.2021 12:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyAni mi nemluv. Jsem fakt ráda, že jsem ten https://hemacut.cz/ našla a že je to konečně ošetření, co děti nepálí.
Odpověď Adéla | 2.10.2021 20:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: OdřeninyPřesně tak. U sebe jsem ho použila na popáleninu, což se mi teda moc často nestává, ale bohužel. Co se mi líbí, tak je stačí ho použít jednou denně a člověk nemusí myslet na to, aby si ho na ránu aplikoval. Odpověď Romča | 5.10.2021 09:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | myVy co ten sprej máte, tak tím, že je v tekuté formě nevytvoří se na ráně velký strup ? Odpověď Tonka | 5.10.2021 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyJako první pomoc na ty drobné ranky a tak podobně mám po ruce vždycky https://hemacut.cz/. Super sprej, co nepálí. Hned ranku zacelí, vytvoří ochranný film. Prostě pro děti ideálka.
Odpověď Laura | 6.10.2021 09:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyOna i rosenpharma má dost užitečných přípravků a doplňků na různá bebina :) Odpověď Michaela | 27.10.2021 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyJe to tak :) Děti se konečně nechají ošetřit :)
Odpověď Kajka | 31.10.2021 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyJá taky, ale musím teda říct, že byl vyprodaný, takže mi ho lékárnice objednávala. Ale do dvou dnů byl zase naskladněný.
Odpověď Danka | 26.11.2021 18:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyNo, to mi ani nemluv. To jsem byla nejvíc ráda. Protože to byly věčný boje :D
Odpověď Janinka | 27.11.2021 13:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyAhoj, já bych se chtěla zeptat. Konečně mě čeká operace. Není to nic vážného, ale jizva bude. Jak ji ošetřujete? Jako myslím tím tu ranku, ne nic, co by mě ji zbavilo :D
Odpověď Sára | 28.12.2021 10:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyI u nás :D Ten sprej to všechno vyřešil, uf. Děti se nechají v pohodě ošetřit.
Odpověď Zdenka | 31.1.2022 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyTak to je nejdůležitější :D Já mám doma taky hysterky :D Musím ten hemacut koupit a zkusit :)
Odpověď |