Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Nábytek z masivu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nábytek z masivu - diskuze na toto téma
Pěkný den, chtěli bychom si nechat udělat na zakázku ložnici, nejvíce mě oslovil masic a můj dotaz zní, zda by jste neměli doporučení na firmu, která si prostor jak zaměří, tak by nám udělala i 3D vizualizaci ?

Radka | 5.7.2021 08:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nábytek z masivu
Předpokládám, že jde o masiv :) a na toto se specializuje firma Jelínek. Zkus se podívat na jejich stránky, co mají v nabídce, ale vím, že toto, co požaduješ dělají, protože si moji rodiče nechávali dělat jak ložnici, tak i obývákovou stěnu a konkrétně mamina byla unešená jak z jejich přístupu, tak už ze samotného 3D návrhu.

Odpověď
Karolína | 6.7.2021 17:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nábytek z masivu
No tak to se mi velice zamlouvá ! Dívala jsem se na ty jejich stránky a přesně něco takového nadčasové bych si představovala www.jelinek.eu/nabytek-z-masivu/loznice-dalila

Odpověď
Simona | 15.7.2021 19:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nábytek z masivu
Dělají i 3D návrhy ? Nebo takhle, je možné si s nimi domluvit nezávaznou konzultaci, kde bych jim popsala svou představu a oni by mi řekli jestli je možné ji zrealizovat ? Nábytek mají překrásný, akorát mám v hlavě už téměř hotový návrh a potřebovala bych ho předat někomu, kdo ho bude umět zpracovat.

Odpověď
Radka | 5.8.2021 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Nábytek z masivu
Ano dělají i 3D návrhy a v tom případě bych je určitě kontaktovala, rozhodně ti řeknou víc jak já nebo jestli máš v dosahu nějakou z jejich prodejen ? :)

Odpověď
Lenka | 4.9.2021 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Nábytek z masivu
Narazila jsem na vaši diskuzi ohledně Jelínka a nemáte prosím od nich i matraci ?

Odpověď
Jana | 19.7.2021 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nábytek z masivu
Ahoj ráda bych si koupila nějakou šatní skříň do naší ložnice.Nepotřebuji masiv.Stačí mi kvalitní lamino.

Odpověď
Stefanie | 21.7.2021 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem si koupila velmi hezkou a řekla bych i kvalitní šatní skříň od jednoho českého výrobce a jsem velice spokojená.

Odpověď
Jana | 26.7.2021 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A kde jsi takovou skříň přesně kupovala.Zkus mi sem dát nějaký odkaz a já se podívám.Třeba si vybere i další věci.

Odpověď
Stefanie | 29.7.2021 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Marika | 18.8.2021 15:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Nábytek z masivu
No já zase hledám někoho, kdo umí upravovat nábytek na míru a co tak zjišťuju, tak to není vůbec jednoduché :(

Odpověď
Eva | 5.9.2021 08:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Nábytek z masivu
Tak to já jsem teda měla štěstí. Máš vyloženě svůj návrh, který potřebuješ zpracovat ?

Odpověď
Verča | 1.12.2021 00:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nábytek z masivu
Kde sehnat originální doplňky do bytu?

Odpověď
Laura | 14.3.2022 19:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nábytek z masivu
Ahoj holky,zařuji s manželem novou ložnici a potřebovala bych poradit kde koupit nějakou kvalitní postel.

Odpověď
Diana | 25.3.2022 15:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tento rok jsme přestě toto řešili s manželem.Jsem ráda,že už to máme za sebou.

Odpověď
Laura | 29.3.2022 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to ti závidím.Já už delší dobu něco hledám,ale připadá mi,že mají všechno strašně drahé.

Odpověď
Diana | 30.3.2022 17:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Misuna | 29.3.2022 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nábytek z masivu
Kvalitní nábytek dělá tahle česká firma https://www.nabytek-mikulik.cz/ mají krásný design, dobrou kvalitu i ceny.

Odpověď
Lenka | 30.3.2022 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To se mi líbí, děkuju za sdílení

Odpověď
Misuna | 31.3.2022 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Není vůbec za co

Odpověď
Valerie | 20.6.2022 10:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nábytek z masivu
Dobrý den,mohla bych poprosit o doporučení nějaké pěkné postele do naší nové ložnice?

Odpověď
Silva | 21.6.2022 09:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moje kamarádka si koupila s manželem velice krásnou postel.Zkusím zjistit nějaké info.

Odpověď
Valerie | 23.6.2022 10:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Byla bys moc hodná.Hodně by mi to pomohlo.

Odpověď
Silva | 28.6.2022 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak jsem ti zjistila tu jejich postel.Je to tady tahle https://www.vyprodejpovleceni.cz/postel-180-cm/postel-laura-180x200-cm--borovice/

Odpověď
Radka | 28.1.2023 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nábytek z masivu
My jsme se také rozhodli pro nábytek z masivu. Konkrétně jsme ho nakoupili zde: https://www.finecase.cz/ a jsme opravdu spokojení. Podpora byla vstřícná a pomohli nám i se samotným výběrem. Každopádně doporučuji mít dostatečnou trpělivost, jelikož nemusí jít vždy všechno podle plánu a možná se budete muset déle dohadovat na návrzích.

Odpověď
Lenka | 21.5.2024 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nábytek z masivu
Dobrý den, váš záměr nechat si na míru vyrobit ložnici z masivu mě zaujal. Nejvíce oceňuji provedení na míru, které vám umožní přizpůsobit si prostor přesně podle vašich představ. Doporučuji vám obrátit se na firmu ve vašem okolí, která se podobnými zakázkami zabývá. Jejich interiéroví designéři vám nejen zaměří prostor, ale vytvoří i 3D vizualizaci, abyste si mohli předem vyzkoušet různé varianty. Hlavně si pořiďte kvalitní zdravotní matrace tady ze stránek https://www.matracky.cz/, aby byla vaše ložnice dokonalá.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné