| Jak hubnete? - diskuze na toto téma |
Pěkný den všem :) Chtěla bych se zeptat... Jak to máte s hubnutím? Jaký způsob se vám nejvíc osbvědčil? Díky jaké dietě vždy shodíte? ivanka087 | 21.7.2021 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak hubnete?O hubnutí si se mnou holky radši ani nepiště. Já jsem se o to pokoušela snad čtyřikrát, no vždy jsem z nervů skončila někde v cukrárně na rohu města. Já prostě nejsem ten typ, který se zařekne a drží stravu po několik týdnů nebo měsíců. Na uklidnění používám i pax 3 www.va-pax.cz/paxvaporizery/pax3/ Odpověď Jana | 29.8.2021 16:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak hubnete?Taky se snažím držet jídlo, ale ty chutě na sladké jsou šílenost a celé mi to komplikují :( Odpověď Denisa | 2.9.2021 18:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak hubnete?Na toto doporučuju spirulinu, protože optimalizuje chuť k jídlu, hlavně pak na sladké. Odpověď Jana | 2.9.2021 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak hubnete?To by mě rozhodně zajímalo víc. Jak často a jak dlouho je potřeba to brát ? Kde sis ji koupila ? Odpověď Denisa | 21.9.2021 15:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jak hubnete?Rozhodně je to dlouhodobého charakteru pokud chceš jít s váhou dolů, protože to není hned, že jo :). Užívám spirulinu tady nupreme, tak ti tady nechám odkaz kdyby ses pro ni rozhodla :) https://www.nustore.cz/spirulina-750-tbl-bio-nupreme/ doporučuju mrknout i na další věci co mají. Jestli budeš držet nějaký režim, tak se ti toho bude hodit víc. Odpověď Jana | 4.10.2021 16:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Jak hubnete?Tak to složení vypadá dobře ! Těch doplňků co bych potřebovala je víc. Nevíš jestli se dají kombinovat ? Odpověď Denisa | 15.10.2021 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Jak hubnete?Přijde na to, s čím ji chceš kombinovat, pokud třeba s vitamíny jako C, D apod, co má nustore, tak bych v tom neviděla problém Odpověď |