| Pleťové sérum na sucho pleť - diskuze na toto téma |
Jakou máte zkušenost s pleťovými séry. Mají na pleť nějaký vliv hlavně co se stárnutí pokožky týče ?
Andrea | 19.7.2021 17:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pleťové sérum na sucho pleťOd mamky jsem dostala sérum od Lavycosmetics a to se mi jeví jako velmi dobré už když vezmu v potaz to složení. Odpověď Olina | 19.7.2021 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pleťové sérum na sucho pleťKoupila jsem si na vrásky to, co se nejvíc doporučuje a co si ženy nejvíc chválí a to je kyselina hyaluronová :)
Odpověď Linda | 24.7.2021 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pleťové sérum na sucho pleťO té jsem taky četla, že má na pleť výborný vliv, hodně pleť hydratuje a zabraňuje stárnutí. Od jaké značky ji používáš ?
Odpověď Olina | 25.7.2021 10:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Pleťové sérum na sucho pleťMám ji z eshopu nákup zdravě, je to 3% koncentrát, což je nejsilnější co mají a pak ji teda mají ještě ve větším balení, tu si budu kupovat jak dopotřebuju tady toto balení.
Odpověď Linda | 17.9.2021 11:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Pleťové sérum na sucho pleťTak jsem si ji koupila taky a krásně mě zbavila šupinek a používám ji i jako podklad pod makeup :) https://www.nakupzdrave.cz/kyselina-hyaluronova-krasa/ akorát s mou spotřebou si příště budu muset koupit to větší balení co mají
Odpověď Elen | 29.9.2021 12:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Pleťové sérum na sucho pleťMě zaujal ten jejich kolagen, sháním už docela dlouho nějaký lepší a tento vypadá dobře. Nemáte s těmi doplňky zkušenost ?
Odpověď Lenka | 30.7.2021 14:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pleťové sérum na sucho pleťSchválně jsem se podívala co to je za značku a nadchlo mě to složení tak, že jsem si ho objednala a musím říct, že jsem velmi spokojená. Zmizela mi z obličeje seborea a pleť mám krásně hebkou a hydratovanou. Nechám tu pro ostatní odkaz, je to opravdu úžasný olejíček www.lavycosmetics.com/exyol-sc-30-ml Odpověď Renata | 30.8.2021 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pleťové sérum na sucho pleťJá používám českou kosmetiku https://www.iuvenio.com/ zkusila jsem toho opravdu hodně a tahle kosmetika je za mě naprostá jednička.
Odpověď Katka | 31.8.2021 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pleťové sérum na sucho pleťTo vypadá dobře, co od nich všechno používáš?
Odpověď Renata | 24.9.2021 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pleťové sérum na sucho pleťMám všechno jen od nich takže mycí gel, fresh, nanovlákenné sérum a krémy. Všechno navíc navzájem podporuje svou účinnost. Posílají zdarma vzorečky kdybys chtěla zkusit ;)
Odpověď Katka | 25.9.2021 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Pleťové sérum na sucho pleťAha tak to je super, zkusím ty vzorečky, děkuju.
Odpověď Renata | 27.9.2021 23:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Pleťové sérum na sucho pleťRáda jsem poradila, dej vědět jak jsi spokojená :)
Odpověď Lena | 28.9.2021 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pleťové sérum na sucho pleťA zjemnilo ti to vrásky?
Odpověď |