| Povlečení a prostěradla - diskuze na toto téma |
Dobrý den, jaký eshop mi doporučíte - kde kupujete povlečení a prostěradla? Petra | 22.7.2021 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Povlečení a prostěradlaZdravím, já nakupuju už dlouho na povlečemevás.cz a jsem moc spokojená. Mají krásné vzory a super materiály. Odpověď Jarka | 24.7.2021 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Povlečení a prostěradlaSuper - děkuji za inspiraci, povlečení mají krásné a velký výběr - určitě u nich nakoupím :) Odpověď Zdenka | 26.7.2021 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Povlečení a prostěradlaTaky se mi jejich výběr líbí :) Eshop povlečemevás.cz jsem neznala, ale už mám objednáno! Odpověď Natálie | 31.7.2021 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Povlečení a prostěradlaZdravím, taky eshop povlecemevas.cz doporučuji, nakupuju od nich už fakt dlouho a se zbožím jsem moc spokojená - mají velký výběr povlečení i vzorů. Odpověď jana | 7.11.2021 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Povlečení a prostěradlaNejlepší povlečení které jsem koupila pro děti jsem koupila na kidsparadise.cz Krásné obrázkové barevné :-) mají i super osušky nebo třeba deky s oblíbenými motivy pohádek atak:-) Odpověď Pavla | 28.8.2024 07:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Povlečení a prostěradlaDobrý den, já jsem si oblíbila bavlněné povlečení z https://www.povleceni-nelly.cz/povlaky-na-polstare-a-periny/ . Materiál je příjemný a barvy se hned neoperou a za tu cenu si myslím, že je to dobré :-) . Mají i prostěradla, tak ty tam taky objednávám. To mi připomnělo, že bych synovi už potřebovala koupit nové, protože to staré už je hodně oprané. Odpověď |