Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 20. dubna 2026, svátek má Marcela, zítra Alexandra
Vyhledávání

Diskuse - Dětské chytré hodinky s sos

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dětské chytré hodinky s sos - diskuze na toto téma
Má tu prosím někdo zkušenost s hodinkami pro děti s funkcí sos a sledování polohy?

Radka | 1.8.2021 00:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dětské chytré hodinky s sos
Ano, můj syn takové hodinky má. Jedná se konkrétně o tyto dětské chytré hodinky: https://www.smartomat.cz/smartomat-kidwatch-3-circle-modra/ , které mají GPS lokátor v reálném čase, SOS tlačítko pro případ nouze a i funkci bezpečnostní zóny. Tato funkce funguje tak, že pokud se syn vzdálí na více jak 500 metrů od našeho domu, tak mi na můj mobil přijde upozornění.

Odpověď
Veronika | 1.2.2022 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máte někdo podobnou zkušenost u dětských hodinek? Že u nich takto dobře funguje lokátor pomocí gps?

Odpověď
Tereza | 6.2.2022 18:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dětské chytré hodinky s sos
Kupovala jsem pod stromeček pro dceru chytré dětské hodinky, které mají GPS a fungují společně s perfektní aplikací, která je přehledná a snadno ovladatelná. Aplikace dokonce dokáže informovat i o kvalitě spánku dítěte. Důležité však je, že je s nimi dcera spokojená a ráda je nosí.

Odpověď
Veronika | 8.2.2022 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dětské chytré hodinky s sos
Kolik jste za to prosím Terezo dala? Kde jste je kupovala?

Odpověď
Tereza | 10.2.2022 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dětské chytré hodinky s sos
Kupovala jsem tyto chytré hodinky https://www.1obchod.com/134-detske-smart-hodinky.html Dívala jsem se, že je mají skladem. Hodinky jsem objednávala ráno a další den jsem je měla doma. Jsou jednoduché na ovládání i zprovoznění.

Odpověď
Lucie | 19.3.2022 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Též mi to přijde jako super nápad takové dětské chytré hodinky. Musí se pak něco platit měsíčně za provoz těch hodinek? dává se do toho sim karta nebo jak to funguje prosím?

Odpověď
Veronika | 23.3.2022 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dětské chytré hodinky s sos
Do hodinek vložíte sim kartu, kterou můžete mít dobíjecí nebo s paušálem. Je to jako kdyby mělo dítě mobil. Dítě má možnost si přes hodinky samo zavolat pomoc nebo přes hodinky běžně volat. Vy máte možnost sledovat aktuální polohu hodinek, ale i historii trasy hodinek.

Odpověď
Lucie | 24.3.2022 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dětské chytré hodinky s sos
Kde jste takové chytré hodinky pro děti koupila? Určitě bych se podívala a třeba bych se nechala i inspirovat co vybrat.

Odpověď
Veronika | 26.3.2022 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dětské chytré hodinky s sos
Podívejte se na stránky obchodu https://www.lokatech.cz/detske-hodinky-s-gps-lokatorem , kde můžete tyto chytré hodinky koupit za dva tisíce a ještě si můžete vybírat ze 3 barev. Hodinky se dají díky velkému řemínku nastavit na menší i větší dětskou ruku. Displej má 1,3 palců, takže je hodně přehledný.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné