Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Stres

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Stres - diskuze na toto téma
Ahoj maminy, dotaz... Já jsem si docela dlouho nechtěla připustit, ale jsem prostě věčě nervózní, prostě ve stresu. No, už se to podepisuje i na fungování naší rodiny. Říkala jsem si, že bych se zkusila zeptat, co na to... Co vám od stresu pomohlo?

Adéla | 28.7.2021 12:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Stres
Ahoj, neuvažovala jsi o užívání nějakých hub v kapslích? Jako doplněk stravy. Mně pomohly. Na houbicky.eu doporučuju mrknout, tam si vybereš houbu podle toho, co tě konrétně trápí...

Odpověď
Milka | 3.9.2021 11:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Stres
Jo, to je super nápad. A nebo třeba přírodní šťávy. Ty zase vyhovují mě :)

Odpověď
Dana | 30.12.2022 09:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Stres
Také jsem měla období kdy na mě bylo všeho moc jak starost o rodinu, tak i po pracovní stránce. Naštěstí mi kamarádka poradila internetové stránky https://www.malujpodlecisel.cz/, na kterých mě zaujalo malování podle čísel. Během malování se zbavím stresu a zrelaxuji se, ale někdy si také zajdu za běhat, abych si vyčistila hlavu na čerstvém vzduchu.

Odpověď
Nela | 29.7.2025 17:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Stres
Nikdy jsem si nemyslela, že mi chytré hodinky pomohou zvládat stres. Ale pak jsem objevila https://www.armodd.cz/armodd-titan-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ a změnilo se to. Hodinky měří hladinu stresu během dne a upozorní mě, když se mi hodně zvedne tep nebo jsem delší dobu napjatá. Dřív jsem takové stavy vůbec nezaznamenala, až když mě bolela hlava nebo jsem byla úplně vyčerpaná. Teď mám díky těmto hodinkám reálnou zpětnou vazbu. Když vidím, že jsem ve stresu, pustím si klidnou hudbu nebo si zajdu na chvíli na vzduch. Pomalu se tak učím reagovat včas. Mám přehled v mobilní aplikaci, kam se data automaticky ukládají. Je skvělé sledovat, jak se mi postupně daří stres snižovat. ARMODD Titan GPS nejsou jen hodinky – jsou to malý každodenní pomocník pro zdravější životní styl.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné