| Eshop Clip vlasy levně - diskuze na toto téma |
Zdravím, našla jsem si eshop clip vlasy levně odkud bych si chtěla objednat vlasy a byla bych ráda, když by jste mi poradily ohledně spojů, které mi neponičí mé vlasy ? Alice | 1.8.2021 18:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Eshop Clip vlasy levněMám vlasy prodloužené pomocí Tape in a vlasy nijak poškozené nemám :) www.clip-vlasy-levne.cz/56-vlasy-k-prodlouzeni-metoda-tapex-tape-in-evropskeho-typu Odpověď Monika | 3.8.2021 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Eshop Clip vlasy levněJá si nedávno nechala vlasy prodloužit metodou Clip In od www.vlasy-levne.cz Odpověď Jarka | 15.8.2021 12:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Eshop Clip vlasy levněVlasy jste si zvládla prodloužit sama? Odpověď Monika | 18.8.2021 18:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Eshop Clip vlasy levněNechala jsem si je prodloužit u své kadeřnice. Chtěla jsem, aby to bylo profesionální. Odpověď Nela | 23.8.2021 10:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Eshop Clip vlasy levněVlasy-levne mají pobočku u nás v Brně a prodlužují i přímo tam. Už jsem se informovala. Odpověď Jolana | 25.8.2021 06:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Eshop Clip vlasy levněO jejich pobočce jsem nevěděla, určitě se tam zastavím. Prodloužení vlasů mě zajímá. Odpověď |