| Kvalitní vlasy k prodloužení - diskuze na toto téma |
Vy co máte prodlužko, dokázaly by jste mi poradit, kde mají opravdu kvalitní vlasy k prodloužení ? Zatím se mi nejvíc zamlouvá eshop clip vlasy levně, ale tím, že ještě nemám s žádným zkušenost, tak budu ráda za doporučení. Denča | 1.8.2021 18:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní vlasy k prodlouženíS www.clip-vlasy-levne.cz zkušenost mám. Objednávala jsem si odsud vlasy jak já, tak i sestra a obě jsme velmi spokojené :) Odpověď Alice | 3.8.2021 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní vlasy k prodlouženíJá jsem velmi spokojená s materiálem k prodloužení vlasů od www.vlasy-k-prodlouzeni.cz Odpověď Mirka | 15.8.2021 13:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní vlasy k prodlouženíKterou metodou jste si vlasy nechala prodloužit? Odpověď Alice | 18.8.2021 18:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní vlasy k prodlouženíZvolila jsem oblíbené clipy. Dobře se nasazují a jsou variabilní. Odpověď Klára | 25.8.2021 07:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalitní vlasy k prodlouženíTaky jsem zvolila k prodloužení vlasů metodu Clip In. Clipy jsou variabilní a dobře se s nimi pracuje. Odpověď Míša | 23.8.2021 11:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní vlasy k prodlouženíVlasy-k-prodlouzeni mají pobočku v Brně a přímo tam vlasy prodlužují. Tato služba mě zaujala. Odpověď Klára | 31.8.2021 00:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní vlasy k prodlouženíLepší než příčesky je řešit svoje vlasy. Já zašla na vlasovou kliniku a mám teď konečně krásný svoje vlasy :)
Odpověď Marika | 31.8.2021 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní vlasy k prodlouženíA kde jsi byla? Já teď koukám na web Clinical Hair & Health a přemýšlím že bych se tam objednala.
Odpověď Klára | 22.9.2021 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní vlasy k prodlouženíJo tady jsem byla, tohle jsou jejich stránky https://www.clinicalhair.cz/. Byla jsem na pobočce v Praze, tam byli opravdu výborní.
Odpověď Marika | 23.9.2021 21:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalitní vlasy k prodlouženíAha super, tak to asi bude všude stejná úroveň. Díky za reakci
Odpověď Klára | 24.9.2021 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kvalitní vlasy k prodlouženíNení vůbec zač, jsou fakt moc šikovní, určitě ti to pomůžou vyřešit ;)
Odpověď Marika | 25.9.2021 18:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Kvalitní vlasy k prodlouženíDoufám že jo, v pondělí se objednám
Odpověď Klára | 28.9.2021 00:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvalitní vlasy k prodlouženíTak dej pak vědět jak to jde ;)
Odpověď |