Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Sérum na pleť

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Sérum na pleť - diskuze na toto téma
Dobrý večer, jaké sérum mi doporučíte na unavenou pleť s počínajícími vráskami? Jakou značku používáte Vy a jste spokojené?

Simona | 3.8.2021 23:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sérum na pleť
Dobrý den, já jsem k narozeninám od kamarádky dostala toto sérum https://www.lavycosmetics.com/exyol-sc-30-ml a je teda výborné. Je z rostlinných kmenových buněk a opravdu krásně regeneruje a vyhlazuje pokožku. Sérum je opravdu výborné a vřele ho doporučuji.

Odpověď
Adéla | 5.8.2021 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Sérum na pleť
Zdravím, o séru od lavycosmetics jsem už slyšela - nevíte prosím, je i na citlivou pleť? Mě jen tak něco nesedí, díky.

Odpověď
Simona | 8.8.2021 21:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Sérum na pleť
Taky mám citlivou pleť a sedí mi, takže se určitě nemusíte bát. EXYOL SC obsahuje rostlinné kmenové buňky a perfektně regeneruje vlastní poškozené kmenové buňky, je výborné fakt :)

Odpověď
Hana | 14.8.2021 18:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sérum na pleť
Zdravím, značku lavycosmetics neznám - poradíte? Je přírodní? Jaké další přípravky od ní máte vyzkoušené?

Odpověď
Petra | 22.8.2021 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, já od nich mám LAVYL 32 na zubní kámen a dásně a LAVYL AURICUM SENZITIVE na lepší hojení ran, štípance, no prostě jakejkoliv problém. Za mě značka super a můžu ji doporučit!

Odpověď
Martina | 25.8.2021 18:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sérum na pleť
Díky za komenty, lavycosmetics se mi líbí a určitě sérum a Lavyl Auricum sensitive vyzkouším, co jsem četla i na jiných diskuzích, značka je hodně chválená.

Odpověď
Nina | 3.9.2021 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sérum na pleť
Já se teď mažu betadermem, obsahuje betaglukan který má na vrásky výborný účinek, mrkněte sem https://betaderm.cz/

Odpověď
Radka | 3.9.2021 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
to jsem nezkoušela, díky za tip

Odpověď
Nina | 4.9.2021 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Za málo, ráda jsem poradila ;)

Odpověď
Daniela | 20.1.2022 16:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sérum na pleť
No já jsem vůči tady těm sérum skeptická. Fakt jste některá viděla rozdíl po používání ?

Odpověď
Eva | 22.1.2022 19:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Koupila jsem si sérum, co má Philip Martins, které používám něco málo přes půl roku a pleť mám rozhodně vypnutou a takovou "šťavnatou". Nikdy jsem tak pěknou pleť neměla.

Odpověď
Daniela | 23.1.2022 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na kolik takové sérum přijde ?

Odpověď
Eva | 25.1.2022 08:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Sérum na pleť
Záleží jak které, mají jich víc a já mám teda tady tohle https://www.hairshop.cz/em-age-cream-luxusni-protivraskovy-krem-na-den-i-noc/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné