| Urologické vložky - diskuze na toto téma |
Dobrý den, poradíte dobré urologické vložky? Jaké Vám vyhovují a jaké jsou diskrétní? Hanka | 3.8.2021 09:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Urologické vložkyZdravím, zkuste tyto https://bella-cz.cz/cs_CZ/productsBrand/bella-control-discreet-1 Za mě jsou asi nejlepší a to jsem zkoušela fakt hodně značek. Dobře sají, jsou nenápadné, nešustí a jsou příjemné na těle. Odpověď Adéla | 5.8.2021 23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Urologické vložkyZdravím, taky mám s těma od Bella moc dobrou zkušenost. Objevila jsem je nedávno, ale jsou fakt výborné a nenápadné. Odpověď Petra | 8.8.2021 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Urologické vložkyHolky moc díky za doporučení! Vložky Bella Control Discreet jsem si hned koupila a jsem moc spokojená. Ani nevím, že je mám, jsou fakt diskrétní a nenápadné! Odpověď Lucie | 10.8.2021 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Urologické vložkyZdravím, taky je zkusím! Jsem těhotná a únik moči mám malý, ale je a klasické vložky tak dobře nesají, ani nedrží zápach. Odpověď Adéla | 13.8.2021 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Urologické vložkyNo klasické vložky se vůbec na únik moči nedají použít, máte pravdu - nedrží zápach a jsou hned celé mokré. Jedině ty Bella jsou super a zadrží fakt všechno. Odpověď |