Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Sprcha filtr

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Sprcha filtr - diskuze na toto téma
Máte někdo zkušenost s filtrem do sprchy od firmy Dionela?

Kajka | 3.9.2021 21:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sprcha filtr
Myslíš tenhle https://www.dionela.cz/sprchove-filtry/c-80 ?

Odpověď
Eli | 3.9.2021 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sprcha filtr
Jojo to je ono

Odpověď
Danka | 3.9.2021 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sprcha filtr
My ho nemáme ale chtěli bysme to zkusit kvůli ekzému, a tenhle vypadá dobře, nemá ho někdo?

Odpověď
Rita | 3.9.2021 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sprcha filtr
Známí od Dionely mají filtr na pitnou vodu, říkali že mají nejlepší filtry, že je to česká výroba a mají i nějaký ocenění, takže bych řekla že i ten sprchový bude kvalitní

Odpověď
Eli | 3.9.2021 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Sprcha filtr
Aha děkuju za reakci, hledala jsem ještě recenze jinde a fakt to lidi hodně chválej takže jsme ho objednali a jsme na to zvědavá

Odpověď
Danka | 3.9.2021 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Sprcha filtr
Tak dej potom prosím vědět až ho vyzkoušíte

Odpověď
Eli | 3.9.2021 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Sprcha filtr
Jasně určitě se ozvu ;)

Odpověď
Martina | 4.2.2023 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sprcha filtr
Dlouho jsem do manžela tlačila, že bych chtěla předělat koupelnu, aby tam byla i sprcha. Tak dlouho, než jsem se rozhodla začít jednat sama. Sehnala jsem si v Brně firmu https://www.sedlacek-koupelny.cz/ , která nám koupelnu kompletně předělala. Vypadá fakt úžasně, konečně si můžu pořádně odpočinout a mít chvilku klidu sama pro sebe. Koupelna byla rychle hotová, vše velmi pečlivě udělané.

Odpověď
Mirka | 22.4.2023 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sprcha filtr
Zdravím, budeme dělat novou koupelnu a já bych tam chtěla dát sprchu do úrovně podlahy. Jen jsem tak přemýšlela, jak moc složité je potom udržovat sprchu z hlediska čistoty? Myslím hlavně spáry mezi dlažbou? Nebo je lepší jít raději do sprchové vaničky, která je jednodušší na údržbu?

Odpověď
Lucie | 24.4.2023 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Sprcha filtr
Jednodušší je rozhodně jít do sprchové vaničky, ale máte vlastně možnost jít do sprchové vaničky, kterou usadíte do úrovně podlahy. Nebo alespoň já jsem s manželem zvolila takové řešení.

Odpověď
Mirka | 26.4.2023 01:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Sprcha filtr
Trošku jsem zkoušela hledat a popravdě jsem nenašla sprchovou vaničku, která by se dala zabudovat do úrovně podlahy. Kde jste ji sehnala?

Odpověď
Lucie | 27.4.2023 00:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Sprcha filtr
Tak se podívejte na sprchovou vaničku od německého výrobce https://www.kaldewei.cz/vyrobky/sprchove-vanicky/detail/product/superplan-zero/ Vanička je ze 100 % recyklovatelné smaltované oceli. Je velmi odolná proti mechanickému poškození a je k ní přístup ze tří stran. Nechala jsem si tam dát i povrchovou protiskluzovou úpravou, takže je tam sprchování bezpečnější.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné