| Smart domácnost - diskuze na toto téma |
kde kupujete nějaké pořádné osvětlení, které bude originální, klidně doporučte i cokoliv jiného, co se týká chytrého vybavení domácnosti petra | 9.8.2021 13:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Smart domácnostchtěla bys přímo nějaké smart vybavení? třeba i LED světla nebo s ovládáním z telefonu a tak? Odpověď linda | 17.8.2021 13:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Smart domácnostzkus se podívat na tohle https://www.immax.cz/designove/ Odpověď zuzana | 2.9.2021 08:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Smart domácnostto vypadá dobře, ty jsi tam něco kupovala? to osvětlení s ovládáním přes aplikaci třeba? Odpověď linda | 13.9.2021 12:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Smart domácnostano, kupovala jsem to osvětlení, je moc pěkné a dá se ovládat aplikací nebo i hlasem Odpověď Ema Rychlá | 16.9.2021 13:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Smart domácnostManžel teď u www.jisit.cz/ zařídil outsourcing it. Nemá na to totiž po práci už vůbec čas. Dělá s kamarády programovací jazyky pro velké nadnárodní firmy, ale než se motat okolo kabelů a rozčilovat se, proč něco nefunguje, tak radši zaplatí firmě peníze a ta to za něj vyřeší. Experty si rádi platí. Ušetří čas a peníze.
Odpověď adéla | 17.9.2021 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Smart domácnosta jaké zkušenosti máte s tím LED osvětlením? Odpověď sabina | 4.10.2021 08:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Smart domácnostjá jsem s ním naprosto spokojená, koupili jsme moc pěkné a má to určitě spoustu výhod, nevybrala bych nic jiného Odpověď adéla | 11.10.2021 12:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Smart domácnosta kde jsi takové osvětlení kupovala? já jsem narazila na e-shop immax.cz, nemáš s ním náhodou zkušenost? Odpověď sabina | 19.10.2021 12:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Smart domácnostAno, právě tam jsme kupovali a jsme spokojení, je to kvalitní e-shop. Odpověď Adéla | 3.11.2021 09:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Smart domácnostA které to osvětlení si tam koupila? a co nějaká kamera před dům? taky tam něco takového mají, docela by se mi to hodilo. Odpověď Sabina | 10.11.2021 09:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Smart domácnostZkus se podívat tady https://www.immax.cz/osvetleni/, vybrali sme z tohohle. Odpověď Nela | 19.11.2021 13:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Smart domácnostHolky, to jsou nějaká smart osvětlení? mají nějaké speciální funkce? Odpověď Sabina | 2.12.2021 09:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Smart domácnostTaková osvětlení se dají ovládat třeba hlasem nebo přes aplikaci, záleží co vybereš a jaké máš představy. Odpověď Nela | 8.12.2021 08:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Smart domácnostA ty jsi takové osvětlení kupovala na immax.cz? má taky takové funkce? Odpověď Sabina | 16.12.2021 08:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Smart domácnostMáme na ovládání přes aplikaci a máme k tomu i ovladač. Odpověď Jana | 5.1.2022 09:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Smart domácnostHolky, co všechno pořizujete do smart domácnosti, jen osvětlení nebo i něco jiného? Odpověď Sabina | 11.1.2022 13:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Smart domácnostUrčitě se toho dá pořídit i víc, můžeš mít ovladač, nějaké senzory před dům...záleží, co by sis představovala. Odpověď Jana | 19.1.2022 08:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Smart domácnostA ty senzory se dají koupit kde? nějaké, které budou fungovat... Odpověď Ema Rychlá | 30.3.2024 14:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Smart domácnostMoc se mi povedl nákup, některá www.firemnikrabicky.cz/dekorace/ byla už posledn a jiné věci jsem ještě stihla pořídit s výraznou slevou. Bude to u nás vonět novotou a estetičností. Odpověď |