| Šampon na vypadávající vlasy - diskuze na toto téma |
Dobrý den, po 50 mi dost vypadávají vlasy, chtěla bych to nějak zastavit nebo tomu nějak pomoci. Nevíte prosím někdo jak na to? Pavlína | 12.8.2021 09:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šampon na vypadávající vlasyTaké jsem začala mát s vypadáváním vlasů problém tak nějak zhruba po 50. Ze začátku jsem to moc neřešila, ale potom mi to začalo hodně vadit. Vyřešila jsem to nakonec však velmi dobře pomocí přírodního tonika do vlasů, které zastavuji jejich vypadávání. Odpověď Mirka | 15.8.2021 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Šampon na vypadávající vlasyMohu se prosím ještě zeptat, za jak dlouhou dobu dokázalo tonikum zastavit vypadávání vlasů? Odpověď Pavlína | 19.8.2021 12:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Šampon na vypadávající vlasyPřírodní tonikum do vlasů https://www.gr7.cz/proti-vypadavani-vlasu mi dokázalo během tří měsíců zcela zastavit vypadávání vlasů, a také obnovilo růst dalších vlasů. Mám teď zase krásný účes, jaký jsem měla před tím. Odpověď Adéla | 16.10.2021 23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šampon na vypadávající vlasyJá jsem teda zatím na žádný přípravek, co by mi pomohl a zastavil by mi vypadávání vlasů nenarazila :/.
Odpověď Miruš | 26.10.2021 18:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Šampon na vypadávající vlasyTak ono je potřeba toho vyzkoušet víc a hlavně je to běh na dlouhou trať. Nemůžeš čekat, že se to třeba po 14 dnech zastaví ;). Já používám přípravky, co mi byly doporučeny a po třech měsících můžu říct, že mi vlasy tolik nepadají ;)
Odpověď Adéla | 31.10.2021 10:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Šampon na vypadávající vlasyOd jakého výrobce přípravky používáš ?
Odpověď Miruš | 1.11.2021 09:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Šampon na vypadávající vlasyJde o značku Philip Martins a seženeš ji na hairshop.cz.
Odpověď Alice | 16.6.2022 19:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šampon na vypadávající vlasyMně teda nejvíc pomohl doplněk od thegarden, a to jsem vidla výsledek ani ne po dvou měsících. Nicméně kosmtiku na vlasy mají taky perfektní a je to podlouhém zkoušení kosmetika, která mi vyhovuje, nedělají se mi z ní lupy a navíc ty jejich přípravky krásně voní.
Odpověď Niki | 17.6.2022 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Šampon na vypadávající vlasyA kde je prosím k dostání? Můžu ho i když kojím? Protože jsem 3 měsíce po porodu a to o kolik jsem už přišla vlasů, tak to je síla …
Odpověď Alice | 20.6.2022 08:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Šampon na vypadávající vlasyAno, je vhodný i pro kojící, nechám ti tady na něj odkaz https://expertnavlasy.eu/products/mothers-formula-virtue-herbs
Odpověď |