| Půjčka do výplaty - diskuze na toto téma |
Sháním půjčku na kratší dobu abych vyšla příští měsíc do výplaty,máte zkušenost s touto https://www.vataonline.cz/ píšou že se dá vyřídit celá online tak si říkám že by to vyřízení mohlo být celkem rychlé lenka | 16.5.2017 15:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Půjčka do výplaty hele ja s nimi zkusenosti nemam ale zda se mi to jako opravdu dobra firma. :) ja bych se nebala je kontaktovat Odpověď Hana | 22.5.2017 15:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Půjčka do výplaty čauky hele já jsem si od nich půjčovala tak dvakrát co si vzpomínám a máš pravdu vyřízení rychlé a poté všechno dopadlo také v pořádku je to velmi spolehlivá firma. kdybych zase někdy potřebovala tak bych se od nich nebála si půjčit. Odpověď kocka | 25.5.2017 15:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Půjčka do výplaty mohu take doporucit vataonline.cz :-) s pritelem jsme si od nich pujcovali jen jednou ale vsechno probehlo v poradku a vyrizeni bylo i rychle. my jsme byli moc spokojeni. Odpověď Olina P. | 29.5.2017 15:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Půjčka do výplaty Super holky, moc dekuji za reakce. :-) Odpověď |