Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Potřeby na kolo

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Potřeby na kolo - diskuze na toto téma
Dobrý večer, dáte mi tip, kde bych mohla objednat potřeby na kolo - batoh, sedačku pro syna, helmy …

Helena | 11.8.2021 15:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potřeby na kolo
Dobrý den, doporučuji eshop Cyklomania - mají velký výběr a rozumné ceny.

Odpověď
Katka | 13.8.2021 18:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Potřeby na kolo
Souhlasím s Helenou - taky jsem nedávno na Cyklomania objednávala a jsem spokojená - mám novou helmu a batoh na kolo.

Odpověď
Simona | 15.8.2021 13:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potřeby na kolo
Za mě taky super. Objednala jsem si přes ně cyklo sedačku pro dcerku a zatím teda velká spokojenost www.cyklomania.cz/prodej/detska-sedacka-polisport-bilby-na-nosic-179908. Mají super akci, že při koupi sedačky mají dětskou přilbu za zvýhodněnou cenu, tak člověk ještě nějakou tu kačku ušetří.

Odpověď
Mirka | 22.8.2021 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Potřeby na kolo
Moc díky za doporučení! Sedačka vypadá fakt dobře a měla by být jednoduchá na obsluhu, tak jsem ji hned na cyklomania.cz objednala. Manžel navíc pátral a co četl, tak je i hodně bezpečná.

Odpověď
Denisa | 24.8.2021 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Potřeby na kolo
Zdravím, taky sedačku od Polisport máme a taky z Cyklomania. Je fakt pohodlná a jednoduchá na obsluhu. Malej v ní krásně vidí a je spokojený.

Odpověď
Emula87 | 23.7.2024 14:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potřeby na kolo
Určitě se ale také dívejte na www.cyklospeciality.cz/clanek/346/clanky-tabulka-velikosti-kol-pro-dospele/ velikosti rámu kola. A víte proč? Protože nikdy nevíte co budete přesně tak nějak potřebovat a jak daleko třeba chcete jezdit. No a když pak nakonec máte dokonalé nástroje a věci na to, tak se takovými věcmi na závěr ani nezabýváte, víte?

Odpověď
Eva Nová | 22.7.2025 11:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potřeby na kolo
Letos jsem si řekl, že začnu víc sportovat, a tak jsem si pořídil jedno z horských kol z nabídky na www.cyklosvec.cz/horska-kola. Byla to skvělá volba – poměr cena/výkon výborný, navíc vypadá fakt dobře. Kolo bylo seřízené a připravené k jízdě, takže jsem mohl hned vyrazit. Určitě doporučuju všem, kdo se chystají vyrazit na trail nebo do přírody.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné