Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Vitamíny ve spreji

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vitamíny ve spreji - diskuze na toto téma
Dobrý večer, jaké vitamíny ve spreji mi doporučíte? Máte někdo doporučení na dobrou značku, děkuji :)

Zuzana | 11.8.2021 23:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vitamíny ve spreji
Zdravím, mě se osvědčily spreje od NordAid. Mají je chuťově moc dobré, mají vysokou vstřebatelnost a dobře se dávkují.

Odpověď
Jana | 13.8.2021 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vitamíny ve spreji
Teda - vůbec jsem neveděla, že jsou i vitamíny ve spreji! Určitě bych je ráda zkusila, nesnáším polykání tablet. Poradíte prosím, kde je koupit?

Odpověď
Zuzana | 22.8.2021 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vitamíny ve spreji
Já vitamíny objednávám tady https://eshop.treemed.cz/vitaminy--c-d-k--a-mineraly-nordaid--/ Nejčastěji kupuju vitamín C, Zinek a vitamín B.

Odpověď
Petra | 24.8.2021 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Vitamíny ve spreji
Holky NordAid je super značka, zrovna tyto vitamíny ve spreji taky užívám a jsem moc spokojená. Konečně sem narazila na vitamíny, které se dobře vstřebávají a nemusím polykat tablety.

Odpověď
ivanka087 | 29.3.2023 10:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mnohem lepší než nějaké vaše vitamíny ve spreji je koupit si buď přes internet bylinky posbírané na jaře a nebo se sami podle návodu na www.eshop.guaranaplus.cz/novinky/ktere-bylinky-sbirat-v-breznu vydat do lesa a nebo na jarní louku a najít si své oblíbence v okolí vašeho domu. My to tak děláme po celý rok.

Odpověď
Julie | 29.12.2023 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak o tom slyším prvně :-) . Já znám akorát vitamíny v tabletách nebo v sirupu. To mi vyhovuje nejvíc. Objednávám si vitamín C a D z https://www.senzamedical.cz/znacka/senza-medical/ a všechno to jsou sirupy. Mám je uklizené v ledničce, takže se mi na kuchyni nikde neválí platíčka s práškama :-) .

Odpověď
Bára | 10.11.2022 13:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vitamíny ve spreji
Tyjo, vitamíny ve spreji? O tom jsem ještě neslyšela. Zajímavé. Já osobně jsem ale teda zastánkyní spíš klasických vitamínů. Ideálně různých vitamínových komplexů atd. Teď jsem například začala užívat toto https://www.herbalife.cz/produkty/1819-formula-2-multivitamin-pro-zeny-60-tablet/ od Herbalife. Dostala jsem na to tip od jedné kamarádky. Myslím si, že právě v tomto podzimním období je určitě dobré vitamíny nějak doplňovat.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné