| Dárek pro ženu - diskuze na toto téma |
Zdravím, poradíte hezký dárek pro mamku - bude mít 50 let. Nemáte tip na hezký dárek? Dana | 18.8.2021 12:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro ženuDobrý den, já bych potřebovala poradit co koupit své kolegyni do práce k jejím narozeninám.Je velice mlsná.Vůbec mě nenapadá co jí koupit. Odpověď Erika | 21.8.2021 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro ženuJá bych ze své zkušenosti volila nějakou dobrou čokoládu.Dobrá čokoláda potěší každého. Odpověď Dana | 26.8.2021 14:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek pro ženuZni to velice zajímě,ale nevím jakou.Zkus mi doporučit nějakou luxusní čokoládku. Odpověď Erika | 29.8.2021 15:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dárek pro ženuTady tahle je úplně fantastická https://www.cokoladovnajanek.cz/bean-to-bar-dominikanska-republika-mlecna-60/ Odpověď Kuba | 18.8.2021 12:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro ženuJakou koupit kytici pro přítelkyni k pátému výročí? Za kolik, aby to nebylo trapné ale ani přehnané? Odpověď Mirek | 19.8.2021 11:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro ženuJe asi úplně jedno, kolik bude květina stát. Vždy je to o tom překvapení, že si vzpomenete. Ale pokud řešíte cenu, tak mě se podařil před týdnem perfektní kup, kdy jsem nechával přítelkyni do práce posílat kurýrem kytici 100 růží za necelých 1700 korun. Odpověď Roman | 19.8.2021 15:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro ženuKolikáté to je výročí ? Pokud je to už nějaké slušné číslo, tak dle roků bych koupil růže a pokud je to nižší číslo, tak bych šel do tady té květinové krabičky www.florea.cz/produkty/krabicky-ruzi-1 Odpověď Simona | 19.8.2021 00:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro ženuAhoj, co nějaký hezký šperk? Moje mamka teda na zlato není, ale nějakou hezkou sadu ze stříbra by teda ocenila :) Odpověď Agáta | 20.8.2021 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro ženuTo je fajn nápad, díky :) Nemá někdo tip na eshop, kde mají hezké sady stříbrných šperků, poradíte? Odpověď Stella | 22.8.2021 16:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek pro ženuZdravím, doporučuji mrknout tady https://www.iocel.cz/zvyhodnene-sety-sperku-pro-zeny/ Mají fakt krásné sady a za dobrou cenu. Odpověď Iveta | 24.8.2021 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dárek pro ženuTaky na eshopu iocel nakupuju - mám od nich už víc šperků a vše je krásné a kvalitní. Odpověď Silva | 19.8.2021 19:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro ženuZkus se podívat na nekupto.cz. Mají tam moc hezké věci a vždycky se mi tam zatím povedlo vybrat slušné dárky ať už k narozeninám nebo jiným příležitostem. Odpověď Renča | 27.8.2021 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro ženuTam dělají věci na zakázku nebo se vybírá už přímo z toho co mají v nabídce ? Odpověď Silva | 30.8.2021 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek pro ženuNa zakázku ne, ale vzhledem k velkému výběru si myslím, že si tam přijde na své úplně každý. Odpověď Petra | 3.9.2021 18:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro ženuVolila bych květinu :) jako žena vím, že je to dárek který udělá zaručeně radost a přijde mi to jako neutrální dárek :) Odpověď Karol | 4.9.2021 15:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro ženuHodně toho mají na nekupto.cz a dá se tam vybrat spoustu dárků :) Odpověď Roman | 30.9.2021 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro ženuOsobně jsem za květiny, ty udělají vždycky největší radost. Co se mi hodně osvědčilo jsou ty květinové boxy co má florea. Odpověď Ferda | 7.10.2021 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro ženuJá jsem narazila na tyto stránky https://www.nekupto.cz/ a jako mega spokojenooost :) Moooc hezkých věcí :) Odpověď Mirka | 4.11.2021 15:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro ženuTaky se mi líbí ten jejich sortiment. Podle mě se tam dá vybrat dárek úplně pro každého. Já teda dárky žádné ještě nemám, ale už mám u nich pár kousků vyhlídnutých. Odpověď |