| Darování vajíček - diskuze na toto téma |
Dobrý den, byla tady prosím některá z vás darovat vajíčka na klinice ve Zlíně ? Jak jste byly spokojené a mohly by jste mi přiblížit, jak to probíhalo ? Denisa | 4.10.2021 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekNa této klinice jsem byla darovat vajíčka už dvakrát a s přístupem lékařů jsem byla při obou návštěvách spokojená. Odpověď Mia | 27.12.2021 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekTaky mám zkušenost s darováním vajíček na klinice IVF Zlín. Je to jedna z nejznámějších a nejúspěšnějších klinik a kde jsou profesionálové. Odpověď Denisa | 17.1.2022 15:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíčekPřesně tak, navíc dárkyním vajíček nabízejí zdravý balíček ve formě jednodenního voucheru na wellnes pobyt https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek Odpověď Michaela | 25.1.2022 14:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíčekMohla bych se zeptat jak dlouho celý ten proces trvá ? :) Odpověď Denisa | 15.2.2022 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování vajíčekZrovna toto se hodně u každé ženy liší. Někdy to bývá 4-6 měsíců a někdy taky jenom 3 pokud jdeš darovat vajíčka podruhé na tu stejnou kliniku, kde mají tvoje údaje, výsledky z vyšetření apod. Odpověď |