Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 04. června 2026, svátek má Dalibor, zítra Dobroslav
Vyhledávání

Diskuse - Nábytek Mikulík

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nábytek Mikulík - diskuze na toto téma
Nemáte prosím někdo zkušenost s touto českou firmou ? Mají kvalitní nábytek ? Líbí se mi od nich obýváková stěna a skříň, tak bych byla ráda kdybych dopředu věděla do čeho jdu :)

Hanka | 28.8.2021 15:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nábytek Mikulík
Nábytek kvalitní mají, vybrala jsem si u nich komplet ložnici a jsem velmi spokojená :)

Odpověď
Alice | 6.9.2021 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nábytek Mikulík
Mám od nich tady tu skříň s posuvnými dveřmi a jsem spokojená https://www.nabytek-mikulik.cz/skrin-maxim-2-2019. Vnitřek je řešený přesně tak, jak jsem chtěla, takže za sebe můžu rozhodně doporučit.

Odpověď
Laura | 22.9.2021 16:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nábytek Mikulík
To já mám dobrou zkušenost s firmou Jelínek. Zaujala mě jejich ložnice, kterou již máme zhotovenou a jsem velmi spokojená ! Ten masiv má prostě něco do sebe.

Odpověď
Evča | 15.2.2022 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nábytek Mikulík
Tak o této firmě teda slyším poprvé, nicméně ten jejich nábytek vypadá vážně skvěle. Abych pravdu řekla, tak já třeba ani pořádně nevím odkud je nábytek, který doma máme. Sehnali nám ho sem totiž designéři z www.pwinterier.cz/ kteří nám dělali jak návrh, tak realizaci interiéru našeho bytu. A práci teda odvedli skvělou. :)

Odpověď
Vlasta | 7.3.2023 11:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nábytek Mikulík
Na dobrý spánek a celkově náladu v ložnici používáme už nějakou tu dobu www.univers.cz/plisse/ plissé. Byla to rada na jednom veletrhu v Letňanech před několika lety. Jeli jsme tam jen tak jak se u nás na vsi říká na čumendu a netušili jsme jak drahocenné informace si pravda odvezeme.

Odpověď
Lucie | 5.4.2023 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nábytek Mikulík
Já jsem po rekonstrukci našeho domu měla za úkol sehnat do domu nábytek. Vybrala jsem vše hotové, tdy hlavně nic na méru. Víceméně vše z jednoho obchodu, a tak nám to přišlo vše domů krabici. Myslela jsem si, jak jendoduché je to poskládat, ale ono ne. Proto jsem si sehnala u nás v Praze šikovného hodiného manžela https://www.otahodinovymanzel.cz/ , který vše poskládal rychle a dobře.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné