| Nábytek Mikulík - diskuze na toto téma |
Nemáte prosím někdo zkušenost s touto českou firmou ? Mají kvalitní nábytek ? Líbí se mi od nich obýváková stěna a skříň, tak bych byla ráda kdybych dopředu věděla do čeho jdu :) Hanka | 28.8.2021 15:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nábytek MikulíkNábytek kvalitní mají, vybrala jsem si u nich komplet ložnici a jsem velmi spokojená :) Odpověď Alice | 6.9.2021 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nábytek MikulíkMám od nich tady tu skříň s posuvnými dveřmi a jsem spokojená https://www.nabytek-mikulik.cz/skrin-maxim-2-2019. Vnitřek je řešený přesně tak, jak jsem chtěla, takže za sebe můžu rozhodně doporučit. Odpověď Laura | 22.9.2021 16:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nábytek MikulíkTo já mám dobrou zkušenost s firmou Jelínek. Zaujala mě jejich ložnice, kterou již máme zhotovenou a jsem velmi spokojená ! Ten masiv má prostě něco do sebe. Odpověď Evča | 15.2.2022 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nábytek MikulíkTak o této firmě teda slyším poprvé, nicméně ten jejich nábytek vypadá vážně skvěle. Abych pravdu řekla, tak já třeba ani pořádně nevím odkud je nábytek, který doma máme. Sehnali nám ho sem totiž designéři z www.pwinterier.cz/ kteří nám dělali jak návrh, tak realizaci interiéru našeho bytu. A práci teda odvedli skvělou. :) Odpověď Vlasta | 7.3.2023 11:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nábytek MikulíkNa dobrý spánek a celkově náladu v ložnici používáme už nějakou tu dobu www.univers.cz/plisse/ plissé. Byla to rada na jednom veletrhu v Letňanech před několika lety. Jeli jsme tam jen tak jak se u nás na vsi říká na čumendu a netušili jsme jak drahocenné informace si pravda odvezeme.
Odpověď Lucie | 5.4.2023 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nábytek MikulíkJá jsem po rekonstrukci našeho domu měla za úkol sehnat do domu nábytek. Vybrala jsem vše hotové, tdy hlavně nic na méru. Víceméně vše z jednoho obchodu, a tak nám to přišlo vše domů krabici. Myslela jsem si, jak jendoduché je to poskládat, ale ono ne. Proto jsem si sehnala u nás v Praze šikovného hodiného manžela https://www.otahodinovymanzel.cz/ , který vše poskládal rychle a dobře. Odpověď |