Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Skrytá kamera do domu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Skrytá kamera do domu - diskuze na toto téma
Poradil by mi prosím někdo, jak doma nastražit skrytou kameru? Tak aby byla nenápadná?

Jana | 23.8.2021 11:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Skrytá kamera do domu
Tak ono ji stačí šikovně schovat. Máme větší kameru řekla bych na dost viditelném místě, ale nikdo z návštěv si jí zatím nevšiml :)

Odpověď
Eva | 23.8.2021 15:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Skrytá kamera do domu
Chcete jí vyložené do vnitřního prostoru? Já jsem se potřebovala přesvědčit o manželově věrnosti, tak jsem koupila žárovku do světla v obýváku, ve které je schovaná kamera. Perfektně to dokáže natáčet a nikdo si nemá šanci toho všimnout.

Odpověď
Martina | 26.8.2021 11:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Skrytá kamera do domu
Ano, ideálně bych ji chtěla do ložnice, obývacího pokoje a vstupu. Kolik to tak může stát? Ta kamera v žárovce? Kde jste ji koupila?

Odpověď
Eva | 27.8.2021 15:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Skrytá kamera do domu
Kupovala jsem ji za 5,5. Podívejte se ideálně jak vypadá, že je to opravdu normální klasická žárovka https://www.1obchod.com/111-wifi-ip-kamera-v-zarovce-s-nocnim-videnim.html Má detekci pohybu na 5 metů, takže se sama zapne, když zaznamená nějaký pohyb. Má vysoké rozlišení videa 1280x720 px

Odpověď
Lenka | 31.8.2021 09:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Skrytá kamera do domu
Podle mě stačí něco takového ne ? :) https://www.immax.cz/immax-neo-lite-smart-security-kamera-vall-i-360-wifi-p-t-hd-2mp1080p.html Pak už ji jenom šikovně schovat a je to.

Odpověď
Radka | 13.9.2021 16:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Co všechno tady ty věcičky umí ?

Odpověď
Lenka | 5.10.2021 17:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re:
Pořizuje kvalitní záběry, je na paměťovou kartu, ale co jsem chtěla, tak aby uměla upozornit na to, když zaznamená nějaký pohyb.

Odpověď
Radka | 7.10.2021 05:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re:
Takže fungují přes nějakou aplikaci ? Nebo se spustí alarm ?

Odpověď
Lenka | 15.10.2021 17:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re:
Ohlásí alarm buď v telefonu nebo tabletu, záleží kde budeš mít aplikaci staženou.

Odpověď
Adina | 7.11.2021 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re:
Ahoj, je instalace snadná?

Odpověď
Jana | 15.10.2021 18:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Skrytá kamera do domu
Jakou zkušenost máte se skrytými kamerami ? Jaké provedení by jste mi doporučily, aby nebylo zřetelné, že jde o kameru ?

Odpověď
Erika | 21.10.2021 13:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Těch kamer je opravdu hodně a záleží na tvých požadavcích, protože jsou kamery, které natáčí nepřetržitě nebo jsou kamery s detekcí pohybu apod. Doporučuju kouknut tady na ten eshop, kde se tady na ty věcičky specializují https://www.spyexpert.cz/4-spionazni-mini-kamery

Odpověď
Elis | 24.10.2021 10:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Od spyexpertu mám brýle s kamerou nicméně ten výběr je opravdu velký a záleží pro jaký účel zařízení potřebuješ :)

Odpověď
Zdenka | 7.11.2021 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Skrytá kamera do domu
Ahoj všem, co se týká kamery, tak manžel vybral tuto https://www.immax.cz/immax-neo-lite-smart-security-venkovni-kamera-racket-solarni-wifi-hd-pir-p10067/. A je spokojenej.

Odpověď
Romana | 15.11.2021 16:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To je ale venkovní, že jo ? Něco takového chceme taky pořídit, dívala jsem se, že disponuje detekcí pohybu a alarmem a přesně něco takového sháníme akorát jsem o Immaxu vůbec nevěděla, tak to taky musím ukázat manželovi, co na to řekne

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné