| Výběr kvalitního běhacího pásu - diskuze na toto téma |
Kde koupit kvalitní běhací pás? Můžete mi prosím někdo poradit? Denisa | 21.8.2021 17:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr kvalitního běhacího pásuNejlepší je, když to uděláš jak já a obrátíš se na fitham, kde mají buď nákupního rádce, který mi dost pomohl nebo jim pak můžeš zavolat na info linku, kde ti taky poradí :). Odpověď Simona | 25.8.2021 18:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr kvalitního běhacího pásuTaky mám veškeré stroje a příslušenství přes fitham s tím, že jsem teda vybírala sama, protože jsem dostala doporučení na značku BH Fitness. Odpověď Vendy | 28.8.2021 17:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr kvalitního běhacího pásuJá jsem si koupila cyklistický trenažer, ale tak mě z něj bolí zadnice, že si musím pořídit takové ty vycpané kalhoty. Kde bych je sehnala za nějakou slušnější cenu ? Odpověď Daniela | 30.8.2021 07:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr kvalitního běhacího pásuJaká máte prosím vás sluchátka na běh ? Odpověď Aduš | 8.9.2021 12:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výběr kvalitního běhacího pásuKoupila jsem si takové malé bezdrátové a ty nosím jak na běh tak do fitka a spokojenost :) Odpověď Dita | 9.9.2021 21:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr kvalitního běhacího pásuTaky pokukuju po běhacím páse akorát se teda ztrácím v těch značkách co mají https://www.fitham.cz/ Odpověď |