| Mixer? - diskuze na toto téma |
Ahojky :) Holky, potřebuju info a radu. Hledám kvalitní tyčový mixer. Jaká značka a tip je podle vás nejlepší? :) Eva | 31.8.2021 10:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Mixer?Zrovna včera jsem si objednávala tady ten tyčový mixér www.orava.eu/cz/cs/multifunkcny-rucny-mixer-3-v-1-800w-rm-800-b. Dostala jsem tady na tu značku doporučení, tak snad bude fakčit jak má :) Odpověď Alena | 19.8.2022 13:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Mixer?Co u nás teď přes léto valí každý den je smoothie mixér. Máme ho od oravi a byl to super kauf. Odpověď Linda | 6.9.2021 05:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Mixer?Za sebe ji taky můžu doporučit, protože mám ten jejich velký robot, který používám deno denně a jsem s ním velmi spokojená :) Odpověď Simona | 7.10.2021 09:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Mixer?Prosím vás, jaký mixér musím vzít, aby mi to rozmixovalo i mák a tady ty malinké věci ? Odpověď Linda | 11.10.2021 16:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Mixer?Tak to těžko říct, jaký mixér to zvládne. Zkoušela ses dívat na ty, co má orava ? Odpověď Simona | 4.11.2021 12:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Mixer?To nedívala, protože tady od té značky nic nemám, ale narážím na ni v hodně diskuzích a dost ženských je s ní spokojeno, tak od nich možná mixér vyberu. Odpověď Linda | 24.8.2022 18:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Mixer?Já jsem si kupovala věci tady od té značky na základě hodnocení a nelituju :) Odpověď Markéta | 24.4.2024 09:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Mixer?Ahoj, já jsem spokojená s mixérem od značky Vitamix, který jsem si objednala z https://www.all-the-best.eu/ . Vyhovuje mi, že v něm ovoce a zeleninu umixuju na kaši, nebo v tom nechám větší nebo velké kusy. Jak do nádoby vidím, tak se mi snadno konzistence odhadne a podle toho buď ještě mixuju, nebo ne.. Odpověď |