| Kam na IVFko - diskuze na toto téma |
Maminky, najdu tu prosím takovou, co byla na IVF? Zajímalo by mě, kde jste byly, jak se zadařilo a jak jste byly spokojené s přítupem personálu. Dekuji moc. Barbora | 30.8.2021 16:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kam na IVFkoKde jsem byla velmi spokojená co se týče přístupu a ošetření, tak je klinika IVF ve Zlíně. U nás se zadařilo napodruhé, což považuji za obrovský úspěch vzhledem k problémům, které jsem měla :) Odpověď kamila | 1.9.2021 10:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kam na IVFkotak to je krásné a nevíte, jak je to tam s darováním? uvažuji o tom, že bych šla Odpověď zuzka | 9.9.2021 09:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kam na IVFkopokud vím, tak i darování tam probíhá dobře, já jsem tam byla spokojená Odpověď kamila | 18.9.2021 13:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kam na IVFkoa nevíš jaká je pravděpodobnost, že tím někomu doopravdy pomůžu? Odpověď alena | 1.10.2021 13:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kam na IVFkojá už jsem četla o dost případech, kdy se díky ivf Zlín podařilo někomu otěhotnět Odpověď lenka | 8.10.2021 12:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kam na IVFkoJá taky osobně nikoho neznám, ale na jejich stránkách jsem třeba narazila na tenhle příběh https://www.ivf-zlin.cz/26123n-pribeh-1 a ten mě docela nakopnul. Odpověď Betka | 20.10.2021 08:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kam na IVFkoPodle mě záleží i na klinice, na některé je menší pravděpodobnost, že se jim to podaří a někde je pravděpodobnost vyšší. Odpověď Andrea | 2.11.2021 13:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kam na IVFkoHolky a podařilo se vám některé díky takové klinice už otěhotnět? Odpověď Kája | 10.11.2021 09:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kam na IVFkoJá osobně ne, ale mám kamarádku, která konkrétně díky klinice www.ivf-zlin.cz otěhotněla. Odpověď Andrea | 2.12.2021 09:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kam na IVFkoA ty jsi tam nebyla náhodou darovat? Odpověď Kája | 9.12.2021 08:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kam na IVFkoAno, když jsem viděla kamarádku jak se snaží a nejde jí to, zadařilo se jí až díky takové klinice, tak jsem se rozhodla, že půjdu darovat, abych někomu pomohla. Odpověď |