| Darování vajíček - diskuze na toto téma |
Holky, jak se tváříte na darování vajíček? A byla jste některá? A jaká klinika je podle vás dobrá? A co kompenzační program, jaké jsou nejlepší? Karolína | 30.8.2021 16:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekDarovat vajíčka jsem byla v roce 2018 a chtěla jsem jít vajíčka darovat ještě v loňském roce, ale nešla jsem kvůli covidové situaci a čekala jsem až se to trochu uklidní i když teda normálně s jistými opatřeními fungovali, takže mě to čeká letos v září a jdu opět na kliniku, kde jsem byla poprvé. Nechám ti tady klidně odkaz jestli o darování uvažuješ a kde se všechno dozvíš https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek Odpověď Hanny | 5.10.2021 09:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekAhoj, tak co, už jsi tam byla? Jojo, ta covidová situace vše posunula. No a jak jsi spokojená? A rozhodla ses teda pro tu IVF Kliniku Zlín? A spokojená tam? Odpověď Pavla | 2.11.2021 16:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekTaky by mě prosím zajímalo, jak je to s darováním teď s ohledem na pandemii? Odpověď Romana | 27.11.2021 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekAhojky, já byla na klinice https://www.ivf-zlin.cz/ a je kompenzace až 28 000 kč :-) Odpověď Alex | 3.12.2021 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíčekTak to je ovšem solidní :) Musím se na tu kliniku kouknout. A provádí odběry i v tto době? Odpověď Majka | 3.1.2022 11:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíčekDívej, první kontakt je vždycky telefonicky nebo mailem :) Takže bych volila tuto cestu a oni se s tebou už pak domluví :) Odpověď Blanka | 2.2.2022 13:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování vajíčekTak ony ty peníze nejsou všechno :) Jako je to fajn, ale já jsem hlavně ocenila info o svém zdravotním stavu. To jsem ocenila fakt moc, protože takové testy stojí jinak fakt dost peněz.
Odpověď Tonicka | 2.3.2022 18:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekNo, to je přesně ono. Peníze nejsou vše, ale to info o zdravotním stavu, to je důležité. Hele, jak dlouho se při odběru vajíček leží v nemocnici? Odpověď Kajka | 28.3.2022 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíčekPřesně proto jsem tu IVF Kliniku Zlín vybrala. Jednak finanční kompenzace super, ale hlavně jsem zjistila vše o svém zdravotním stavu, a to bylo prostě rozhodující. Jinak teda tam se neleží :D Je to na pár hodin a frčíš domů :D Odpověď Laura | 1.5.2022 15:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíčekPočkej, když jdeš při tom darování na odběr vajíček, tak to pak pak nejsi nějak hospitalizovaná? To je super, toho jsem se bála hodně, protože já ty nemocnice nějak špatně snáším :) Odpověď Irena | 30.5.2022 07:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekNene, nejsi. Je to vlastně příjemný den. Já jsem ráno přišla a odpoledne jsem šla domů. Zůstala jsem tam jen proto, abych si já sama odpočinula :) Takže se neboj, že by jsi nějak ležela v nemocnici :) Odpověď Darka | 30.6.2022 17:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíčekAha, tak to je super, to není časově náročný? Měla jsi po zákroku nějaká omezení? A myslím ta samotná příprava těla na odbět, ta je časově náročná, že? Odpověď Tonicka | 28.7.2022 19:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekMrkni sem https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek. Oni tady celý ten proces mají moc hezky popsaný :) Časově náročný? Nevím, co myslíš? Jako ten odběr nebo ta příprava? Odpověď Yvett | 28.8.2022 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíčekDěkuji moc za info. Na ten web IVF kliniky Zlín jsem se dívala a jak říkáš. Mají to moc hezky popsané a taky mě krásně navel ten jejich formulář. Už jsem se s nimi spojila. Odpověď |