Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Co na ranky?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Co na ranky? - diskuze na toto téma
Holky, já mám tak akční děti :D není den, kdy by nepřišly s nějakou odřeninou… No a čeká nás dovolená. Jako doma vždycky něco najdu, ale co s sebou na ty ranky? Je něco, co byste doporučily?

Simona | 30.8.2021 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co na ranky?
Super je od lavycosmetics přípravek Lavyl, který se dá teda využít nejen na rány a odřeniny :)

Odpověď
Renata | 2.10.2021 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Co na ranky?
Na rány je dobrý hemacut sprej. Slouží zároveň i jako dezinfekce a na ráně neštípe.

Odpověď
Magda | 14.8.2022 01:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co na ranky?
Jakou dezinfekci je dobré používat i u menších dětí? Máme doma kluka, kterému jsou dva roky a lítá jak střela, takže i často padá. Někdy se i stydím s ním někam jít, protože to vypadám jako bych mu ubližovala, ale on je schopný upadnout třeba třikrát za procházku. Za ruku chodit nechce a ně vždy se mi prostě podaří ho zachytit.

Odpověď
Hanka | 15.8.2022 01:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pro děti je dobré používat dezinfekci, která neštípe, koupila jsem si proto sprej, který neštípe, nepálí a je vhodný pro použití i u těch nejmenších.

Odpověď
Magda | 16.8.2022 01:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Co na ranky?
Jaká je to dezinfekce co používáte?

Odpověď
Hanka | 18.8.2022 00:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Co na ranky?
Používám dezinfekci https://www.octenisept.cz/octenisept-kozni-sprej/ Může se používat od těch nejmenších, ale i pro dospělé, takže ji využijeme celá rodina. Beru ji často i když jdeme někde na výlet, protože je skladná a můžete tak případnou odřeninu hned vydezinfikovat.

Odpověď
Ema Rychlá | 31.10.2022 11:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem zase spokojená když jdu někam do přírody. Manželovi se sice pravda tak často nechce, ale už také pochopil to kouzlo. Vezmeme si do batohu jen nějakou sladkost a www.penepex.cz/kategorie/filtracni-konvice-a-lahve/ filtrační konvici a vyrážíme někam do hor. Bydlíme u velkého lesa a máme ho už opravdu celý prochozený.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné