Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Krevní tlak

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Krevní tlak - diskuze na toto téma
Maminy, je tu některá, která bojuje s tlakem? Co na něj berete? Je něco přírodního, co by pomohlo? Já jsem s tlakem bojovala v těhotentví. Myslela jsem, že to přestane, ale bohužel ten tlak mám pořád spíš vyšší než nižší...

Pralinka | 26.9.2021 19:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Krevní tlak
Ahojky, na ten tlak jsem brala houbu housenici čínskou a pomohla mi. Bojovala jsem s vysokým tlakem a díky této houbě se mi ho podařilo regulovat. Brala jsem ji v této podobě https://www.houbicky.eu/housenice-cinska-cordyceps-sinensis-120-kapsli/ a moc mi to takto vyhovovalo.

Odpověď
Sára | 17.10.2021 11:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Krevní tlak
To jsem vůbec nevěděla, že by na to mohla pomoci nějaká houba. To moc děkuji za info. Na ty houbicky.eu musím určitě mrknout. Jak dlouho jsi ji brala, než jsi pozorovala zlepšení?

Odpověď
Zita | 24.11.2021 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Krevní tlak
Já je užívám preventivně, takže prakticky hned, když přišly potíže, tak jsem byla v klidu. O tom to je... Ty přírodní produkty. V tom mi to fakt vyhovuje.

Odpověď
Zuzka | 4.10.2021 19:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Krevní tlak
Ahoj, doporučuju se mrknout na beautybio. Mají senzační přírodní šťávy. A právě i na ten tlak :)

Odpověď
Adéla | 2.2.2022 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Krevní tlak
Jak se vám podařilo krevní tlak snížit? Potřebovala bych to vyřešit nějak rychle, protože mám tak trochu strach, že by mne mohl také brzo dohnat infarkt...

Odpověď
Markéta | 6.2.2022 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Krevní tlak
Doktorka mi pořád dokola nadávala skrz vysoký tlak. Snažila jsem se dělat vše, co mi řekla, ale stejně to s vysokým tlakem moc nepomáhalo... Když to nepomáhalo, tak jsem si o tom něco snažila zjistit sama a narazila jsem při tom na doplněk stravy, který obsahuje enzym odstraňující mrtvé tkanivo a krevní sraženiny z cév. Díky tomu se mi tlak začal pěkně srovnávat a teď díky pravidelnému užívání mám tlak již zcela v normálu.

Odpověď
Adéla | 8.2.2022 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Krevní tlak
Jaký doplněk stravy tento enzym obsahuje? Kde bych ten doplněk stravy mohla koupit?

Odpověď
Markéta | 11.2.2022 20:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Krevní tlak
Koupit ho můžete ze stránek internetového obchodu https://www.enerex-vitaminy.cz/serrapeptaza/35-enerex-serrapeptaza-rx-120-000su-180tbl-628557501377.html , kde o něm také najdete kompletní informace i složení. Opravdu perfektní pro snížení krevního tlaku a pročištění cév.

Odpověď
Jiřina | 2.4.2023 23:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Krevní tlak
Můj manžel se s vysokým tlakem už dlouhodobě léčí, a proto si ho musí také často měřit a celkově hlídat. Koupila jsem mu proto chytré hodinky, které mu dokáží tlak měřit https://www.smartomat.cz/armodd-silentwatch-5-pro-cerna-s-kovovym-reminkem-silikonovy-reminek/ Díky otmu si ho může pavidelně hlídat a také si podle toho upravovat svoji fyzickou zátěž.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné