Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Viry a imunita

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Viry a imunita - diskuze na toto téma
Maminky, máte prosím tip... Potřebuju sehnat něco, co by posílilo imunitu proti nejrůznějším virům. Třeba i proti covidu. Chci to pro babi. Je něco, co vám zabírá, s čím máte zkušenost? Jen prosím něco přírodního :)

Zuzka | 16.9.2021 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Viry a imunita
Ahojky, přírodního? Nejlepší na posílení imunity je hlíva ústřičná. Já ji beru ve formě kapslá https://www.houbicky.eu/hliva-ustricna-pleurotus-ostreatus-120kapsli/ a jsem spokojená. Pomáhá. Za poslední rok si nevybavuju, že by mě nějaký vir skolil :)

Odpověď
Mirka | 17.10.2021 09:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Viry a imunita
Když začalo to šílenství, tak jsem si na houbicky.eu taky koupila ty kapsle s hlívou a musím říct, že super. Perfektně mi pomáhá. Taky si za poslední dobu nepamatuju, že bych byla nemocná. Vlastně si vůbec nepamatuju, že bych byla nemocná... :)

Odpověď
Patty | 18.11.2021 12:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Viry a imunita
Tak to je super. Jako kdy jindy, než teď je to podílení imunity třeba... Musím si tu hlívu taky koupit.

Odpověď
Romana | 7.11.2021 16:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Viry a imunita
Já užívám několik let doplněk od osvědčeného výrobce, což je naturevia, protože to složení mají jako jedni z mála kvalitní a nešizené.

Odpověď
Jana | 11.5.2025 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Viry a imunita
Nikdy bych neřekla, jak moc na mě má vliv nedostatek pohybu a špatný režim. Pořád jsem byla unavená, náchylná k nachlazení a měla jsem pocit, že se z toho kolotoče nemůžu dostat ven. Pak jsem dostala od sestry chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ a ty mi doslova obrátily režim naruby. V tom nejlepším slova smyslu. Začala jsem víc chodit, sledovat si srdeční tep, pravidelný pohyb i spánek. Hodinky mi přesně ukazují, kdy mám málo kvalitního spánku nebo jak dlouho jsem aktivní během dne. Díky nim mám konečně přehled a motivaci vydržet. Po pár týdnech jsem si uvědomila, že jsem dlouho nebyla nemocná. Cítím se silnější, mám víc energie a hlavně má imunita se znatelně zlepšila. Když to člověk vezme za správný konec, tělo se mu odvděčí. A v mém případě to začalo právě s těmito hodinkami.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné