Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Malátnost

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Malátnost - diskuze na toto téma
Achjo maminy... jdu si pro radu :( Jsem doma, mám tři děti. Někdy je toho fakt až moc. No a poslední dobou mám pocit, že jsem nějaká malátní a neustále unavená. Co by mi pomohlo? Co na to? Potřebuju ale něco přírodního, nechci chemii...

Jess | 31.8.2021 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malátnost
Je, tohle já znám a moc dobře. Mám teda jenom jedno dítě, ale taky mi dává zabrat. Tři si teda vůbec nedovedu zatím představit. Ale manžel mi koupil spirulinu. https://www.nustore.cz/spirulina-jumbo-1500-tbl--bio-nupreme/ Je plná železa a vitamínu B12, takže fakt pomáhá :) Doporučuju.

Odpověď
Irena | 19.10.2021 20:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Malátnost
Ahoj, já jsem o tomto doplňku stravy uvažovala :) Jak dlouho ho ty bereš? A spokojenost?

Odpověď
Kikina | 13.9.2021 10:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malátnost
Pomáhá ta spirulina to vyčerpání? Jako já si myslím, že potřebuju ten organismus nějak oživit, nakopnout. Je tohle na to vhodné? Pomáhá?

Odpověď
Market | 25.9.2021 19:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malátnost
Ahoj, já jsem bývala docela dost unavená. A už mě to i hodně obtežovalo. Ale tu spirulinu jsem si koupila. Právě na nustore.cz. Jednak je tam za super cenu a jednak mi vyhovuje to, že k ní píšou všechny její účinky a dalšíá info. No a na tu únavu mi teda pomohla.

Odpověď
Jess | 5.10.2021 16:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malátnost
Já všechny svoje problémy řeším přírodníma šťávama. Ty mi zabírají suprově. Kupuju je na beautybio. Mrkni tam, vybereš si :)

Odpověď
Jana | 7.10.2021 19:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malátnost
Když už chcete užívat nějaké doplňky, tak doporučuju koukat na složení. Kdo má velmi kvalitní složení, tak je www.naturevia.cz

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné