| Pálení žáhy - diskuze na toto téma |
Pálení žáhy. Znáte to? Já teda jo. Pořád dokola. Achjo. Je to obtěžující. Máte tip, co by mi mohlo pomoct? Hlavně nepište, že soda :D Ale jinak něco přírodního bych ocenila... Lada | 31.8.2021 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pálení žáhyNo, to znám a hodně důvěrně :D Sody mám v sobě fakt dost. Jako ona pomůže, okamžitě, ale ne na dlouho, no. A chemii taky nechci. Koupila jsem si zelený ječmen https://www.nustore.cz/mlady-jecmen-premium-100-g-bio-nupreme/. Ten mi pomohl parádně a dlouhodobě. Odpověď Adina | 9.9.2021 14:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pálení žáhyAhoj, děkuju moc za info. Jak se ten mladý ječmen užívá? Koukala jsem na nustore.cz a uvádí, že je to prášek, který je rozputný, asi ve vodě, ne? Nebo v čem ho rozpuštíš? A jak chutná? Třeba u kolagenů mám problém s chutí, tak budu ráda, za info. Odpověď Lada | 25.9.2021 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pálení žáhyJojo, je to super. Je rozpustný ve vodě. Chuť je v pohodě, nijak nepociťuju, že by mi nechutnal :) Odpověď Jiřka | 19.10.2021 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pálení žáhyTy na, na to pomáhá mladý ječmen? To by mě ani nenapadlo... No a je to na problém nebo i jako prevence? Odpověď |