| Jaké plenky - diskuze na toto téma |
Ahoj holky :) Měla bych na vás dotaz... Vybírám plenky, jaké budeme kupovat. Nechci experimentovat, ale koupit kvalitní na jistotou. Jaké jsou podle vás nejlepší? Jako co jsem se dívala, tak těch značek je fakt celá řada. Takže budu ráda za doporučení. Silvuš | 8.2.2022 16:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaké plenkyKoupila jsem si balíky tady těch economy plínek https://www.levnepleny.cz/detske-pleny-nappy-economy-new-born-2-5-kg-30-ks/ a jelikož nám vyhovovaly, tak jsme u nich i zůstaly :) Odpověď Alex | 19.3.2022 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaké plenkyCo české plenky baby charm ? :) u nich je to složení naprosto v pořádku a neobsahují nic, co by dítě mohlo dráždit :) Odpověď Pavla | 29.3.2022 17:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaké plenkyTak tady tu značku vůbec neznám, a to teď zrovna projíždím internet a hledám jaké plínky jsou tak nejlepší abych se už začala vybavovat, protože termín porodu se mi blíží. Odpověď Alex | 3.4.2022 13:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jaké plenkymají je na bezvaplenky.cz tak se koukni, mají tam rozepsané složení tak tam zjistíš, že jsou na tom velmi dobře Odpověď |