| Dárek pro kamarádku k narození mimi - diskuze na toto téma |
Ahoj mamky :) Měla bych dotaz... Co koupit kamarádce jako dárek k narození mimi? Hodí se třeba plenky? Nebo potřeby pro mimi? Ale zase... jakou značku? A jaké potřeby? :D No, jsem docela zoufalá a nevím z které do které :D Simona | 10.9.2021 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro kamarádku k narození mimiPodívejte se na www.onglazz.cz. Krásně zpracovávájí fotografie do skleněné desky. To se jí bude určitě líbít. Odpověď Marika | 15.9.2021 19:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro kamarádku k narození mimiTakto zpracovanou fotografii neznám, ale každopádně velmi originální záležitot. Odpověď Katka | 24.9.2021 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek pro kamarádku k narození mimiJá jejich desku s fotografiií mám. Jejich dárkovým poukazem jsem obdarovala svou kamarádku, potěšila jsem ji. Odpověď Valérie | 29.9.2021 20:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro kamarádku k narození mimiSuper tip, kamarádka čeká své první mimi, takže fotka ve skleněné desce bude super. Odpověď Lara | 19.9.2021 14:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro kamarádku k narození mimiOnglazz nabízí dárkové poukazy, ten koupím mamce, desku si navrhne podle sebe. Určitě si takto nechá udělat fotografii s vnoučátky. Odpověď Monika | 26.9.2021 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro kamarádku k narození mimiMoc hezky zpracovaná fotografie, design je nadčasovaný, hodí se do každého interiéru. Určitě si takto taky nechám fotorafii se svými dětmi udělat. Odpověď |