| Péče o pleť - diskuze na toto téma |
Ahojky holky, chci se zeptat. Hledám inspiraci, co pro ségru. Bude mít narozeniny a ráda bych jí koupila nějaké ošetření pleti od profesionálů. Máte tip, jak ji v Praze poslat? Silva | 2.9.2021 17:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Péče o pleťJá jsem velmi spokojená v Aether klinik, kam chodím nejen na pleťové ošetření :) Odpověď Kamča | 5.10.2021 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Péče o pleťAhojky :) Jaké ošetření jsi tam podstoupila? Já bych ráda zašla na rty... Nemáš zkušenost? Odpověď Romana | 6.10.2021 17:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Péče o pleťZrovna jsem tu někde psala, že jezdím do Prahy tady na tu kliniku na výplně rtů a jsem velmi spokojená www.aetherclinic.com/treatment/dermalni-vyplne/ Odpověď Betty | 2.1.2022 08:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Péče o pleťTak jsem se na tu aetherclinic koukala a musím říct, že mají hodně zajímavé možnosti ošetření. Libí se mi to omlazení pleti. Nebyl na této proceduře někdo? Jak jste byly spokojeny? Odpověď Eva | 7.9.2021 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Péče o pleťCo ji udělat balíček s kvalitní kosmetikou ?
Odpověď Katie | 1.12.2021 10:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Péče o pleťAhojky a co koupit nějaký poukat na ošetření. Nemusíš se ničím zalamovat :) Já to tak řeším a vždycky to má úspěch :) Odpověď Blanka | 10.9.2021 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Péče o pleťTo se mi taky osvědčilo nejvíc, protože jsou to věci, které člověk využije. Naposledy jsem mamince udělala dárkový košík s přípravky na vlasy a na pleť a měla velkou radost.
Odpověď Lenka | 14.9.2021 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Péče o pleťJakou značku maminka používá ? Že bych se trošku inspirovala :)
Odpověď Blanka | 22.9.2021 10:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Péče o pleťTady tu značku ještě nemá, ale dostala jsem na ni doporučení od kadeřnice, takže jsem šla na jistotu, protože vím, že je to kvalitní péče www.hairshop.cz/prirodni-pletova-kosmetika/
Odpověď |