Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 20. dubna 2026, svátek má Marcela, zítra Alexandra
Vyhledávání

Diskuse - Bazen

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Bazen - diskuze na toto téma
Ahoj, mám dotaz na kvalitu vody v bazenu. Chemie ok, filtr taky funguje, ale prostě bez krytu ta voda ztrácí kvalitu. My nemáme možnosti na zakrytí bazenu. Je nějaká jiná alternativa?

Káťa | 2.9.2021 07:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bazen
No, my zastřešení neřešíme. Vše jsme pořešili tekutou plachtuu z nanosilver. A super. Voda je pořád čistá, neodpařuje se. Doporučuju.

Odpověď
Danny | 3.9.2021 08:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bazen
Ahoj, super, to je přesně to, co hledám. Jak dlouho ta plachta vydrží?

Odpověď
Adina | 3.10.2021 16:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bazen

Odpověď
Šárka | 3.10.2021 16:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bazen
Hele, to záleží… Je to podmíněno několika faktory. Ale na nanosilver k tomu mají veškeré informace.

Odpověď
Roman | 22.1.2022 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bazen
Jsem za vás rád, že vám filtrace, chemie, celkově čištění funguje dobře. Já jsem s tím třeba měl ze začátku velkej problém. Nevěděl jsem co s tím, ale voda byla prostě furt špinavá. Pak jsem začal kupovat trochu dražší produkty z webu https://www.top-bazeny.cz/kategorie/cisteni-bazenu-4/ a už jsem instantně viděl ten rozdíl. Takže lidi, jde o kvalitu výrobků jo..

Odpověď
Barbora | 24.4.2022 14:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bazen
Nemáte zkušenost i s vířivkami ? Bazén si z hlediska prostoru dovolit nemůžeme, ale přemýšlíme nad vířivkou. Jsou značky, které jsou osvědčené ?

Odpověď
Michaela | 26.4.2022 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Bazen
My jsme si koupili vířivku co měl Marimex v akci a jsme s ní moc spokojení. Máme ji už druhým rokem a řekla bych, že je to nenáročná záležitost :)

Odpověď
Jitka | 4.6.2022 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bazen
Nám se bazén nedařilo pořádně vyčistit opravdu dlouho. Navíc se mi na těle začal dělat ekzém, takže to vypadalo, že už do bazénu nebudu moct chodit. Manžel však přišel s nápadem, že si pořídíme zahradní jezírko. Stačí, když trochu investujete do výkonné filtrace pro jezírka: https://www.zahradnijezirka.net/filtrace-a-filtracni-technologie-pro-jezirka_k44/ a můžete se v klidu koupat.

Odpověď
Valounek | 8.2.2023 09:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bazen
No bez zakryti bazénu to půjde fakt těžko, to je pravda. Možná bych ještě vyzkoušela, jestli to nepotřebuje více světla. Nemusíte tam hned dávat zahradní osvětlení od https://nejsvetla.cz/kategorie/zahradni-a-dekoracni-osvetleni-21/ ale prostě to tak nějak upůsobit. Případně se podívejte na to, jestli tam nemáte poblíž nějaké pyly nebo obecně květy, které padají do vody a tím ji znečišťují.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné