| Suchá a šupinatá kůže - diskuze na toto téma |
Poraďte co vám pomáhá?
Denisa | 3.9.2021 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Suchá a šupinatá kůže Mně se tohle dělá hodně na rukách takže taky ocením radu
Odpověď Katka | 3.9.2021 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Suchá a šupinatá kůže Zkuste https://www.prvni-lekarna.cz/zbozi/3957280/betaderm-krem-s-betaglukanem-50g mně přijde na tohle fakt super
Odpověď Denisa | 3.9.2021 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Suchá a šupinatá kůže Díky, a to si musela nějak dlouhodobě používat než ti pomohl nebo ti to zlepšil dřív?
Odpověď Kamila | 4.9.2021 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Suchá a šupinatá kůže Já se tím promazávám když se mi to udělá několikrát denně a pomůže mi to vlastně hned, dobře se vstřebává a hydratuje a regeneruje do hloubky
Odpověď Denisa | 4.9.2021 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Suchá a šupinatá kůže Tak to je super, díky. Já zkoušela různý krémy ale jak se vsáknou tak to mám zpátky, takže tenhle zkusím snad to bude lepší
Odpověď Kamila | 4.9.2021 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Suchá a šupinatá kůže Zkus, on je právě přímo na tohle, je v něm betaglukan tak si o tom můžeš zkusit něco přečíst
Odpověď Denisa | 4.9.2021 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Suchá a šupinatá kůže Dík moc za odpověď Odpověď Kamila | 4.9.2021 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Suchá a šupinatá kůže Není za co, tak hlavně aby ti vyhovoval, dej kdyžtak vědět :)
Odpověď |