| Liposukce - zkušenost - diskuze na toto téma |
Jakou zkušenost s liposukcí opravdu máte? Jak dlouho se to holky hojí? A hlavně by mě zajímalo, jestli vás to bolelo?
Veronika | 9.9.2021 10:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Liposukce - zkušenostLiposukce mi konečně dopomohla k tomu, abych měla tělo, jaké jsem si vždy představovala. Dlouho jsem nebyla spokojená s tím, jaké jsem měla boky. Po liposukci konečně zase vypadám dobře. Byla jsem na liposukci pomocí vodního paprsku, která není pro tělo tak moc náročná, jako klasická liposukce. Odpověď Adéla | 20.9.2021 00:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Liposukce - zkušenostMohla by jste toho trochu více říct o liposukci pomocí vodního paprsku? Jak přesně tohle prosím funguje? Odpověď Veronika | 23.9.2021 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Liposukce - zkušenostUrčitě, podívejte se na stránky https://www.perfectclinic.cz/novinky/tvarovani-tela-vodnim-paprskem/ To je klinika, kde jsem na liposukci byla. Můžete si při tom nechat vlastním tukem díky transferu vytvarovat jinou část těla, se kterou nejste spokojená. Odpověď |