Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Eshop s modou

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Eshop s modou - diskuze na toto téma
Maminy, kde nakupujete ted po oblečení? Kde mají už podzimní kolekci? A hlavně taky, kde mají veliký výběr oblečení :) Obchody sice otevřený, ale není to nic pro mě, tak hledám info a inspiraci.

Katie | 3.12.2021 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Eshop s modou
Na netu, kde jinde. Já prostě do obchodu nejdu. Jednak se mi nechce a jednak je tam šílený množství lidí :( Takže prostě e-shopy jsou nejlepší volba. Nejraději mám different.cz :)

Odpověď
Pavlína | 27.2.2023 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Eshop s modou
Já radši nakupuju v kamenných obchodech, kam nejradši chodíte v Praze? Sdílejte vaše oblíbený místa, díky :))

Odpověď
Lea | 28.2.2023 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Eshop s modou
Tak to se připojím, jsem tady úplně krátce a ráda se dozvím z osobních zkušeností kam zajít atd. :)

Odpověď
evicka | 18.3.2023 20:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já to mám moc ráda v https://www.galerieharfa.cz/. Super obchody, jídlo, prostředí, vyžití pro děti, skvělý akce pro děti i pro dospělý, dinopark…a s jejich aplikací se dají vychytat dobrý slevy :-)

Odpověď
Pavlína | 27.2.2023 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Eshop s modou
Sháním kvalitní a stylový batoh, do kterého půjde i ntb. Sdílejte osvědčené eshopy, díky

Odpověď
Kamča | 28.2.2023 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky budu ráda i za tip na kvalitní značku, chci koupit synovi nějaký pořádný a stylový.

Odpověď
missi | 18.3.2023 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám dobrou zkušenost s tímhle eshopem https://www.nejkufry.cz/ mají velký výběr z kvalitních značek.

Odpověď
Pavlína | 23.3.2023 18:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Eshop s modou
Skvělý díky, už jsme tam o víkendu byli i se synem a paráda. Určitě se tam budeme vracet :))

Odpověď
Laďka | 5.4.2023 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Eshop s modou
Sháním kvalitní pantofle na doma i do práce, ve kterých můžu být celý den a nebudou mě bolet nohy. Jsem na tohle hodně citlivá takže mám problém najít takové, které mi opravdu budou sedět, proto ocením vaše tipy, děkuju :)

Odpověď
Nelka P. | 7.4.2023 14:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to se koukni na https://www.bf-pantofle.cz/ já od nich mám pantofle do práce a moc mi vyhovujou. Mají anatomickou stélku takže z nich nohy opravdu nebolí a hezky sedí takže se vůbec nevyzouvají apod, plus jsou celokožený.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné