Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Podzimní oblečení

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Podzimní oblečení - diskuze na toto téma
Ahoooj :) Holky, modni e-shopy? Kde už mají nabídku podzimní mody? A kde opravdu pěknou nabídku? :D Ne prostě slevy jakože a pak prostě vyprodaný velikosti? :D

Blanka | 5.9.2021 18:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Podzimní oblečení
Hledám spíše tip na módní doplňky, třeba šátky apod. Má někdo tip na něco originálního?

Odpověď
Laura | 18.9.2021 18:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Podzimní oblečení
Tak se koukněte na www.scicanvas.cz. Mají v nabídce hodně originální design a velký výběr.

Odpověď
Blanka | 21.9.2021 17:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Podzimní oblečení
Děkuji za tip, určitě jí nějaký šátek vyberu, nosí ráda kruhové tak určitě tento a pak nějakou střední velikost.

Odpověď
Zora | 24.9.2021 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Podzimní oblečení
Mají v nabídce nejenom šátky, ale i látky. Vzory jsou inspirované vědou, což je opravdu originální.

Odpověď
Sára | 27.9.2021 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Z jejich látky, která je lehká viskóza mám ušité letní šaty. Zvolila jsem vzor glukoza. Jsou fakt originální.

Odpověď
Monika | 29.9.2021 19:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Podzimní oblečení
Já si u SciCanvas koupila dva kruhové šály, ty nosím nejraději.

Odpověď
Atka | 5.10.2021 14:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Podzimní oblečení
No, když jsme u toho nakupování... máte tip, kde bych koupila kvalitní a pěkné leginy?

Odpověď
Emili | 6.10.2021 17:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahojky :) Mrkni sem https://www.different.cz. Tady mají super sportovní modu. Leginy od nich mám a super. Fakt jsou senzační a kvalitní :)

Odpověď
Nanny | 4.11.2021 07:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Koukala ses tam teď? Teď je super to, že mají slevy... Takže teď se fakt vyplatí nakoupit :)

Odpověď
Elen | 31.10.2021 15:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Podzimní oblečení
Ahoj, já si věci na sport, hlavně teda na jogu, kupuju na https://cs.dragonflybrand.com/. Ale kamoška dělá pole dance a kupuje si tam taneční sety. :)

Odpověď
Alča | 24.11.2021 16:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ty jo, to je super. Ségra se dala na poledance a nemám tip k vánocům. Tak ji koupim nějaký pěkný set. Co jsem se dívala na cs.dragonflybrand.com, tak tam mají moc hezký výběr.

Odpověď
Zdenka | 2.1.2022 16:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já na jogu chodím spoře oděná. Chodím na hot jogu a je to bezvadnej relax :) A koupila jsem si tuto podprsenku https://cs.dragonflybrand.com/kolekce/krajka/produkty/krajkova-sportovni-podprsenka-nicole. A je bezvadná. Krásně padne, příjemný materiál a ta modrá!!!

Odpověď
Patty | 1.2.2022 23:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Podzimní oblečení
Ta podprsenka je moc hezká. Na dragonflybrand.com jsem se dívala a musím říct, že všechny věci mají moc hezké :) Hele, jak sedí velikosti? Když mám Mko, koupím Mko a padne?

Odpověď
Cilka | 24.2.2022 18:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem si od dragonflybrand vybrala leginy s vysokým pasem. Ta jejich nabídka mě zaujala moc :) Díky moc za doporučení.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné