| Krémy na vrásky - diskuze na toto téma |
Ahoj, poradíte nějaký dobrý oční i pleťový krém? Je mi 40 let a vrásky jsou čím dál výraznější, děkuji. Katka | 5.9.2021 10:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Krémy na vráskyZdravím, mě se osvědčila kosmetika od Iuvenio, značka je česká a jejich krémy i séra krásně vyhlazují pleť a skvěle hydratují. Já už u kosmetiku zůstanu, maximálně mi vyhovuje. Odpověď Jitka | 11.9.2021 07:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Krémy na vráskyAhoj, díky za doporučení, něco jsem si o značce Iuvenio hledal a zjistila jsem, že je hodně doporučovaná a lidi ji fakt hodně chválí. Něco bych od nich určitě vyzkoušela - co Vám nejvíc sedí? Co mi konkrétně doporučíte? Odpověď Katka | 20.9.2021 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Krémy na vráskyMají úžasné sérum NANO, lepš jsem neměla, ale nejlepší je koupit kompletní rutinu. Kosmetiku objednávám tady https://www.iuvenio.com/ Odpověď Silva | 5.9.2021 14:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Krémy na vráskyPokud netrváš na krému, tak výbornou zkušenost mám s pleťovým sérem, ale je to olejíček :) Odpověď Denisa | 16.9.2021 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Krémy na vráskyJá bych olejové sérum ocenila. S čím máš prosím dobrou zkušenost ? Odpověď Silva | 24.9.2021 07:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Krémy na vráskyPoužívám ráno a večer tady to sérum :) www.lavycosmetics.com/exyol-sc-30-ml Odpověď |