| Dárek - diskuze na toto téma |
Zdravím, poradíte mi jaký dárek koupit tchýni? Jsem bez inspirace, děkuji. Ella | 5.9.2021 11:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | DárekAhoj, co třeba stříbrný šperk? Já jsem před dvěma měsíci kupovala na internetu krásné náušnice a náhrdelník pro mamku k narozeninám. Byla z dárku nadšená! Objednávala jsem tuto sadu https://www.iocel.cz/zvyhodnena-sada-sperku-infinite-nekonecno-ag-925-1000/ Odpověď Katrin | 8.9.2021 23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DárekDobrý večer, taky mám z e-shopu iocel pár kousků a šperky mají fakt moc krásné a za rozumnou cenu. Odpověď Stáňa | 11.9.2021 07:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DárekAhoj, to je fajn nápad, díky :) Hlavně mají krásné šperky a obrovský výběr, takže u nich určitě dobře vyberu :) Odpověď Bára | 25.9.2021 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DárekHolky, taky na iocel nakupuju - už dlouho a šperky mají fakt TOP! Odpověď Monika | 5.9.2021 17:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | DárekMrkněte na www.onglazz.cz. Zpracují originálně fotografii do sknlěné desky. Odpověď Darina | 15.9.2021 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DárekMoc se mi takto zpracovaná fotografie líbí. Koukala jsem na www.onglazz.cz, nabízí, že si můžete desku navrhnout podle sebe. Odpověď Míša | 19.9.2021 14:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DárekNabízí dárkové poukazy, určitě ho mamce koupím. Ona si pak navrhne desku s fotografií podle sebe. Odpověď Sára | 24.9.2021 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DárekTen tip s dárkovým poukazem se mi líbí, obdarovaný si desku navrhne sám, mě by se líbilo i doplnit oblíbeným spotify. Odpověď Marta | 26.9.2021 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DárekKamarádka se bude vdávat, poukaz od nich bude vhodný dárek. Určitě se jí bude líbit. Odpověď Hela | 29.9.2021 20:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DárekJá uvažuji nad dárkovým poukazem Onglazzu ke kulatinám mé sestry. Odpověď Jarka | 11.9.2021 10:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | DárekAhojte maminky, chtěla bych se vás tu zeptat na názor pro mého 5-ti letého syna k Vánocům. Hrozně rád zpívá. Defakto co se naučil mluvit, pořád si pobrukuje a nějak zpívá. Miluje písničky. Od mala si pobrukoval nějaké melodie. Jeho táta je muzikant, tak myslím, že v něm bude nějaké zpěvácké střevo :) Na ytb nekouká na nic jiného než na producenti, jak dělají písničky, chceme mu udělat s taťkou radost a udělat mu místnost s prostorovou akustikou. Narazili jsme na tuto společnost: www.avtg.cz/akustika-prostoru/ měli by být profesionálové. Nemáte někdo zkušenosti? Chceme, aby tam syn mohl zpívat a my ho neslyšeli :) :D Díky Odpověď Dita | 16.9.2021 19:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | DárekAhoj holky já bych také potřebovala poradit co koupit tchýni na narozeniny.Naše babička miluje sladké a tak mě napadá jí něco takového koupit,ale nevím přesně co. Odpověď Daniela | 17.9.2021 20:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DárekTaky jsem zrovna minulý měsíc řešila tchýni, tak jsem procházela internet a narazila na stránky nekupto, kde se mi povedlo vybrat hezký hrníček na kávu a vzala jsem ji i gumovací pero se jménem, protože pracuje v kanceláři, tak jí určitě přijde vhod. Odpověď Valerie | 21.9.2021 17:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DárekTak jí zkus koupit třeba nějakou kvalitní čokoládu. Odpověď Dita | 27.9.2021 12:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DárekCo znamená kvalitní čokoláda? Znám jenom obyčejnou u nás z obchodu a tu asi kupovat nebudu. Odpověď Valerie | 30.9.2021 14:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: DárekTřeba tady tahle čokoláda je velice luxusní https://www.cokoladovnajanek.cz/cokolada-passion-72--s-makadamovymi-orechy--mandlemi--pomerancem-a-rybizem/ Odpověď Dita | 6.10.2021 15:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: DárekTak ty vypadají moc hezky a i to balení je krásné. Jsem ráda, že o tom vím, čokoládovnu Janek neznám tak zkusím vzít prvně nějaké pralinky pro sebe. Odpověď Laura | 7.10.2021 16:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | DárekKde si myslím, že by se ti pro tchýni povedlo vybrat dárek, tak je tady ten internetový obchod www.nekupto.cz Odpověď Zdenka | 29.11.2021 12:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | DárekJá nejraději nakuji dárky na čokoládovna janek Odpověď Boženka | 23.12.2021 14:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DárekČokoládovna janek má nejlepší čokoládu. Odpověď |