| Svačinky - diskuze na toto téma |
Dobrý den, jaké svačinky jsou u Vás doma oblíbené pro malé děti (1 rok)? Poradíte? Sylva | 5.9.2021 12:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | SvačinkyAhoj, u nás doma je hodně oblíbený Bobík, a to všechny příchutě - vanilka, čokoláda i pistácie. Bobík má i dobré složení a u nás chutná i dospělákům :) Odpověď Emula87 | 8.9.2021 18:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | SvačinkyDětem jsem v jednom roku také dávala jak tady slečna Silvie píše, dávla Bobíka. Prostě nějaký jogurt, který děti už mohou jíst a neobsahují nějaké velké kousky, které by mohly dítěti ublížit. No a manželovi vařím hodně věci, které nemůže v závodní jídelně dostat. Co vaříte svému chlapovi vy? Třeba i na svačinu Odpověď ivanka29 | 28.9.2021 11:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: SvačinkyTak to já teda mému pánovi dělám zásadně takové ty staré české klasiky jako je gulášek se šesti, vepřové na kmíně, znojemskou baštu, a nebo se občas vrhnu i na jeho oblíbené valašské kyselo. On je totiž z Moravy, a tak se musím vždy velmi snažit, aby to nebyla chuť školní jídelny. Odpověď Emula87 | 28.9.2021 11:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: SvačinkyTýjo tak tyto klasiky já teda fakt neumím. Já jsem spíše na ty smažená jídla a rychlovky, které jsou hotovy během chviličky. Chtěla bych se naučit vařit takové dobroty jako píšeš ty, abych překvapila manžela, ale nemám na to doma vybavení. Kde si kupovala nádobí ty? Sháním hlavně titanový hrnec. Odpověď ivanka29 | 29.9.2021 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: SvačinkyJéjda, to po mně Emičko chceš moc. Já jsem na ty technologie hrozný exot. Nedokážu ani zkopírovat data v Excelové tabulce, natož abych ti našla nějaký odkaz na internetový obchod. Na to jsou dobré moje děti, ale ty zase nechodí na weby, na kterých teď spolu komunikujeme.
Odpověď Martička | 29.9.2021 19:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: SvačinkyTak jo holky, třeba já jsem kupovala zboží do kuchyně z www.zgastro.cz/19-titanove-hranate-hrnce-do-trouby. Dostala jsem totiž od kamarádek doporučení na tento webík, a tak jsem si řekla, že není nic lepšího, než když vám to doporučí kamarádka. Radíme si takto docela často. A proto vám zadarmíko ráda poradím také.
Odpověď Emula87 | 29.9.2021 19:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: SvačinkySice jsem sháněla klasický titanový hrnec, ale nevadí. Každé titanové nádobí se hodí. A pokud máš s tím obchodem tak skvělou zkušenost jak píšeš, tak mi děláš dvoujnásobnou radost. Opravdu jsem si nebyla schopna nic na internetu najít. Jsem na tom podobně jako tady jedna paní, která je s technikou nepřítel.
Odpověď Petra | 8.9.2021 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | SvačinkyDobrý večer, já kupuju toho tvarohového Bobíka, není tak tučný a má v sobě víc bílkovin. Ale v podstatě je to jedno, s Bobíkem chybu neuděláte, má super složení a je bez éček. Odpověď Lucie | 10.9.2021 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | SvačinkyU nás taky frčí Bobík - má dva syny (1 rok a 7 let) a Bobíka milujou oba :) Kupuju ho tady https://www.kosik.cz/produkt/bobik-maxi-vanilka#productDescription Odpověď Ester | 13.9.2021 22:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: SvačinkyHolky díky, pořád dcerce dávám jen bílý jogurt, ale Bobíka taky teda vyzkoušíme :) Odpověď Eliška | 31.3.2023 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | SvačinkyVýborné jsou tyto kapsičky od Sunaru www.mall.cz/ovocne-prikrmy-kojenci/sunar-cool-ovocna-kapsicka-mix-prichuti-iii-12x120g ale i jiné od Sunaru můžete koupit. Odpověď Klaudie | 17.10.2024 03:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | SvačinkyDobrý den, už delší dobu se dívám po novém vybavení do školy pro dceru. Tedy batoh, box na svačinu a láhev na pití. Můžete mi poradit, kde bych se měla dívat a kde mám vybrat kvalitu pro své milované dítě? Odpověď Renata | 22.10.2024 23:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: SvačinkyTaké zdravím, a na úvod musím říct, že to máme naprosto stejně. Také své dítě miluji ze všeho nejvíc na světe a snažím se vždy vybrat to nejkvalitnější. Hele já jsem vybrala velmi kvalitní vybavení do školy od značky Baagl. A jak se ptáš například na tu láhev na pití, tak to se určitě zkus mrknout na tritanovou láhev https://www.baagl.cz/products/tritanova-lahev-na-piti-plamenaci-500-ml Odpověď |